Alaattin Çakıcı adına danışmanı açıklama yaptı: Adem Çakıcı yeğeni değil, amcasının oğludur!

Dün gece Cevizlibağ'da arabası ile giderken açılan ateş sonucu yaralanan Adem Çakıcı ile ilgili olarak Alaattin Çakıcı'nın basın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan açıklama yaptı. Adem Çakıcı'nın Alaattin Çakıcı'nın yeğeni değil amcasının oğlu olduğunu belirten Aydoğan, "2017'den beri bütün akrabalık bağları kesilmiştir." dedi.

İstanbul Cevizlibağ'da dün akşam saat 20.30'da otomobille ilerleyen Alaattin Çakıcı'nın yeğeni olduğu iddia edilen Adem Çakıcı ve şoförü Mevlüt Kara, silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda Adem Çakıcı sağ bacağından yaralandı. Olayın ardından Çakıcı'nın kendi imkanları ile hastaneye gittiği öğrenildi.

Sağ ayağından yaralandığı anlaşılan Adem Çakıcı'nın İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alındığı kaydedildi.

ALAATTİN ÇAKICI'NIN DANIŞMANI AÇIKLAMA YAPTI

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ederken Alaattin Çakıcı'nın basın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan açıklama yaptı. 

 

2017'DEN BERİ İLİŞKİSİNİ KESMİŞ

Kendi sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Aydoğan, Alaattin Çakıcı ile Adem Çakıcı'nın kuzen oldukları ve 2017'den beri bütün akrabalık bağlarının kesildiğini belirtti. 

İşte Aydoğan'ın yaptığı o paylaşım ;

“Alaattin Çakıcı ile Adem Çakıcı amca oğludur. 2017 den beri bütün akrabalık bağları kesilmiş. 2017 de vurulmasından dolayı Anadolu adliyesinde 17 yıl ceza almıştır. İstinaf Mahkemesi cezayı onaylayıp yargıtaya göndermiştir. Bugün uğradığı silahlı saldırıda basın yayın organları yeğeni yazmaktadır.Soyadının dışında hiç bir organik bağı yoktur.”

Alaattin Çakıcı adına danışmanı açıklama yaptı: Adem Çakıcı yeğeni değil, amcasının oğludur! ile ilgili etiketler Alaattin Çakıcı Saldırı adem çakıcı yeğen danışman ferhat aydoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.