Al Pacino, 29 yaşındaki hamile sevgilisi Noor Alfallah'tan babalık testi istedi!

83 yaşındaki ünlü aktör Al Pacino'nun 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'ın 8 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. İddiaya göre ünlü aktör, 'sevgilisini hamile bırakabileceğine inanmadığı' için Alfallah'tan babalık testi istedi. İşte detaylar...

83 yaşındaki Hollywood yıldızı Al Pacino'nun 29 yaşındaki sevgilisinin hamile olduğunun ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü aktörün 4. kez baba olacağı haberi duyanları şoke etmişti.

İddiaya göre 83 yaşındaki ünlü aktör, 29 yaşındaki kız arkadaşını hamile bırakabileceğine inanmadığı ve çocuğun kendisinden olup olmadığını netleştirmek için babalık testi talep etti.

Al Pacino'nun bir kadını hamile bırakmasını engelleyecek tıbbi sorunları olduğunu söyleyen ünlü çifte yakın bazı kaynaklar, Alfallah'nın sevgilisinin istediği DNA testini yaptırdığını ve bebeğinin babasının Al Pacino olduğunu kanıtladığını bildirdi.

 

Al Pacino, 29 yaşındaki hamile sevgilisi Noor Alfallah'tan babalık testi istedi! ile ilgili etiketler Al Pacino
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.