Al-Ettifaq - Galatasaray hazırlık maçı özeti ve golleri

Galatasaray, Suudi Arabistan'da Al-Ettifaq ile hazırlık maçında karşılaşırken 3-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıarın tek golü Bruma'dan geldi. karşılaşıyor. Maçın geniş özeti ve gollerini sitemizde izleyebilirsiniz.

Galatasaray hazırlık maçında Suudi Arabistan'ın Al-Ettifaq takımıyla karşılaştı. Prens Muhammed bin Fahd Stadı'nda oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Galatasaray'ın tek golü Bruma'dan geldi.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

Kadrolar

Galatasaray: Batuhan, Sabri, Semih, Hakan, Carole, De Jong, Selçuk, Josue, Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok.

Al-Ettifaq: Abdullah, Murtada, Jaber, Nasser, Hazzaa, Yousef, Mari, Ali, Lotfi, Abdulaziz, Osama.

Al-Ettifaq - Galatasaray hazırlık maçı özeti ve golleri

"İlişkiler her alanda çok iyi"

Suudi Arabistan'ın Eş-Şarkiyye bölgesinin emiri Suud bin Nayif bin Abdulaziz, Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerinin her alanda çok iyi olduğunu söyledi.

Suudi Arabistan Profesyonel Futbol Ligi takımlarından El-İttifak ile yapacağı maç için dün Şarkiyye bölgesindeki Dammam kentine gelen Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları ve Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm bugün Prens Abdulaziz tarafından kabul edildi. Kabulde, El-İttifak kulübü yönetim kurulu başkanı Halid bin Abdullah ed-Dabal ile yönetim kurulu üyesi Bedr el-Abdulkerim de hazır bulundu.

Abdulaziz, kabulde yaptığı açıklamada, sporun sevgi ve barış mesajı verdiğini, halklar arasında yakınlaşmaya vesile olduğunu belirterek, "Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ilişkiler spor da dahil her alanda çok iyi." dedi.

Al-Ettifaq - Galatasaray hazırlık maçı özeti ve golleri ile ilgili etiketler Galatasaray Al-Ettifaq hazırlık maçı geniş özet goller izle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.