Aksiyon filmlerini aratmayan kaza!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde aksiyon filmlerini aratmayan bir kaza meydana geldi.

Daily Mail'de yer alan habere göre, Kaliforniya'nın Santa Ana kentinde gece saatlerinde Hollywood aksiyon filmlerindeki gibi bir kaza yaşandı.

Aşırı hız yapan bir araç, yol üzerindeki bir bariyere çarptıktan sonra takla atarak bir binanın ikinci katındaki dişçi bürosuna girdi.

kali2

Olay sırasında araçta bulunan iki kişiden biri araçtan kendi çabalarıyla çıkarken, araçta sıkışan diğer kişiyi olay yerine gelen ekipler kurtardı. Olayın ardından hafif yaralanan iki kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Los Angeles Arama Kurtarma ekiplerinin bölge ekiplerine verdiği destekle de araç sabah saatlerinde binadan çıkarıldı.

kali3

'ŞOFÖR UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İTİRAF ETTİ'

Santa Ana Polis Dairesi'nden yapılan açıklamada aracın şoförünün uyuşturucu kullandığını itiraf ettiği ve muayene için bölgedeki bir hastaneye götürüldüğü aktarıldı.

kali4

Aksiyon filmlerini aratmayan kaza! ile ilgili etiketler kaza ABD dişçi california
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.