Akşener'in sert sözlerine CHP'den ilk cevap: "İnsafsızca"

CHP İstanbul eski milletvekili Gürsel Tekin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine tepki gösterdi ve 'insafsızca' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin Afyonkarahisar'daki mitinginde yeni yol haritasını açıkladı. Akşener konuşması sırasında Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı sert ifadeler kullandı.

Akşener'in yerel seçimlere kendi kadrolarıyla gireceğini açıkladığı konuşmada Kılıçdaroğlu için kullandığı ifadeler Türkiye gündemine oturmuştu.

TV100'de canlı yayına katılan CHP İstanbul eski milletvekili Gürsel Tekin, Akşener'in sözlerine tepki gösterdi.

"İNSAFSIZCA"

Tekin şu ifadeleri kullandı:

"Millet iradesi ile seçilmiş her parti bakanlığı hak eder cümlesi İYİ Parti aylarca tartıştı. Benim partim bir gün bile bana sahip çıkmadı. Bugün Akşener'in CHP'ye yönelik konuşması beni çok şaşırttı. Partimizdeki arkadaşların mezhepleri, siyasal düşünceleri tartışıldı, biz ibadetten yoksunuz, camiye girdiğimizde hangi safta duracağımız tartışması bile oldu. CHP'nin Genel Başkanı dahil olmak üzere ana kadrodaki yetkin, etkin isimlerin hiçbir tanesi bile bunlara cevap vermedi. Asla Akşener'i ve İYİ Parti'deki arkadaşımızı da tartıştırmadı. CHP'nin hedef tahtasına oturtulması insafsızca eleştirilerdir."

Meral Akşener'in sözlerini aşağıdaki haberimizden detaylı olarak okuyabilirsiniz:

 

Akşener'in sert sözlerine CHP'den ilk cevap: "İnsafsızca" ile ilgili etiketler Gürsel Tekin Meral Akşener CHP Kemal Kılıçdaroğlu İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.