Akşener'in 'çiftçi çocuğu' diye konuştuğu, ilçe başkan yardımcısının oğlu çıktı

Esnaf ziyaretlerinde karşılaştığı protestolarla gündemden düşmeyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Çiftçi çocuğu' diye konuştuğu kişinin, İYİ Parti Zile İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Senemoğlu’nun oğlu olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tokat'a ziyarette bulundu. Akşener'in Tokat'ta ilk durağı Zile ilçesi oldu. Burada esnafı ziyaret eden Akşener, ziyareti sırasında bir genç ile yaşadığı diyaloğu sosyal medya hesabından paylaştı.

Akşener'in yanına giderek hükümeti eleştiren Göktuğ Senemoğlu isimli kişi kendisinin makine mühendisi, babasının ise çiftçi olduğunu öne sürdü.

Akşener o anları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak, "Üretmek, çalışmak isterken çaresizlikle sınanan Makina Mühendisi Zileli gencimizi iyi dinle sayın Erdoğan, Her bulduğun fırsatta onları suçlayıp azarlayacağına, dinlemeyi ve anlamayı tercih etseydin; Ne gözün ne de gönlün böylesine kararmış olurdu…" ifadeleriyle paylaştı.

ÇİFTÇİ ÇOCUĞU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISININ OĞLU ÇIKTI

Ancak Senemoğlu'nun, İYİ Parti Zile İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Senemoğlu’nun oğlu olduğu ortaya çıktı. Oğlunun çiftçi olduğunu söylediği Orhan Senemoğlu'nun ise emekli öğretmen olduğu öğrenildi.

Akşener'in 'çiftçi çocuğu' diye konuştuğu, ilçe başkan yardımcısının oğlu çıktı ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti esnaf ziyareti İYİ Parti Zile İlçe Başkan Yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.