Akşener'e karşı harekete geçtiler! 'İYİ Parti'de 2 isim daha genel başkan adayı oluyor' iddiası

31 Mart yerel seçimlerinde istenilen sonucu alamayan İYİ Parti, kurultaya gideceğini duyurdu. İstifa etmesi beklenen Akşener'in istifa etmemesinin ardından parti içinde genel başkanlık için yarış başladı. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın aday oldu. İddiaya göre Koray Aydın ve Kürşad Zorlu da adaylık açıklaması yapacak. İşte detaylar...

İYİ Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan'da kurultaya gideceğini duyurdu. Akşener'in istifa etmemesi parti içindeki grupları tatmin etmedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, genç hareketin desteği ile adaylığını açıkladı. Sabah Gazetesi'nin iddiasına göre; bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun da adaylık açıklaması yapacağı bildiriliyor.

CİHAN PAÇACI'DAN AKŞENER'E: EVE DÖNELİM

İYİ Partili Cihan Paçacı ile Meral Akşener arasında geçen kritik konuşmanın detaylarına ulaşıldı. Paçacı'nın Akşener'i desteklediği ancak istifa edilmesi noktasında bir düşüncesi olduğu öğrenildi. 

İYİ Parti'de Akşener'in A takımındaki bir kurmay yaptığı açıklamada kritik bilgiler paylaştı. Paçacı'nın, Akşener'e, "Eve dönelim, gençlere bırakalım" dediği öğrenildi. Akşener'in, Paçacı'ya net bir yanıt vermediği, "Değerlendireceğiz Cihan abi" dediği bilgisi paylaşıldı.

İYİ Partili üst düzey kurmay, çoklu aday durumunda Meral Akşener'in şansının artacağını söyledi. Akşener'in hesaplarını çoklu adaya göre yaptığı bilgisini paylaştı.

Akşener'e karşı harekete geçtiler! 'İYİ Parti'de 2 isim daha genel başkan adayı oluyor' iddiası ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.