Gönlündeki aday İmamoğlu'dan vazgeçmeyen Akşener, 6'lı masaya Gümüşhane'de sürpriz hazırladı

6’lı masa kurulduktan sonra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun adaylığını istemediğini açıkça belirten İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Gümüşhane gezisine CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu ile giderek ‘Bay Kemal’e çelme taktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, adaylığına karşı olduğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde ayağına gelen fırsatı değerlendirdi. 

Başından beridir Kılıçdaroğlu’nu 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istemediğini dile getiren Akşener, CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Gümüşhane’de düzenlenen açılışa katıldı.

Gönlündeki aday İmamoğlu'dan vazgeçmeyen Akşener, 6'lı masaya Gümüşhane'de sürpriz hazırladı

İBB’nin Gümüşhane’de Mustafa Canlı anısına yaptırdığı bilim ve sanat merkezinin açılışına İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile İBB Başkanı İmamoğlu birlikte katılım gösterdi.

Gönlündeki aday İmamoğlu'dan vazgeçmeyen Akşener, 6'lı masaya Gümüşhane'de sürpriz hazırladı - Resim : 2

MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞTİ 

Akşener geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu’na karşı adaylığının desteklediği İBB Başkanı İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek 45 dakika boyunca görüşme gerçekleştirmişti. 

KILIÇDAROĞLU’NA BİR ÇİZİK DAHA

Akşener’in, FETÖ ve masanın gizli ortaklarından HDP’nin de adaylığını istediği İmamoğlu ile Gümüşhane’de boy göstermesi, Kılıçdaroğlu’nun adaylık girişimlerinin üzerine atılan yeni bir çizik olarak değerlendirdi.

Öte yandan ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın geziye katılmaması Akşener’in kendisinin de üzerini çizmiş olabileceği fikrini akıllara getirdi.

“BU BİR OY VERME GEREKÇESİ”

Seçim sathı mahalline girilirken kavga seslerinin yükselmeye başladığı 6’lı masada Akşener Kılıçdaroğlu’na çok defa rest çekmişti. 

Akşener Geçtiğimiz ay katıldığı programda Kılıçdaroğlu'nun adaylığını veto ederek, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun adaylığını destekleyeceklerini söylemişti.

Akşener, İmamoğlu için dalga konusu olan şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ablam bana baktı dedi ki; ‘Ekrem kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir gördüm’ dedi. Bu bir gerekçe oy verme gerekçesi.”

KILIÇDAROĞLU: BENİMLE MİSİNİZ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise İzmir kampında partililere seslenerek, “Artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin.” ifadelerini kullanmış, bu durum otorite yetersizliği şeklinde yorumlanmıştı.

Gönlündeki aday İmamoğlu'dan vazgeçmeyen Akşener, 6'lı masaya Gümüşhane'de sürpriz hazırladı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP İYİ Parti Meral Akşener Gümüşhane
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.