Akşener'den İmamoğlu'na: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde lazımsınız

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı açılış töreninde, adaylık için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu işaret etti. Akşener, İmamoğlu için "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde lazımsınız. dedi. Akşener'in bu çıkışına Kılıçdaroğlu'nun ne diyeceği merak konusu oldu.

Geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Açılış Töreni'ne katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylığı için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu işaret eden bir açıklamada bulundu.

"PERFORMANSINIZ SEÇİMLERDE LAZIM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törende Akşener, konuşmasını bitirirken, "Açılışa davet ettiğiniz için teşekkür ederim. (Ekrem İmamoğlu'na) Çalışma performansınızın devamını dilerim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde lazım" dedi.

KILIÇDAROĞLU İMAMOĞLU'NUN ADAYLIĞINI İSTEMİYOR

Kılıçdaroğlu, katıldığı bir yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığına aday olmamasını istediğini söylemişti. CHP lideri, belediye meclislerinde çoğunlukta olmamalarını İmamoğlu'nun adaylığını vetosuna gerekçe göstermişti.

Akşener'den İmamoğlu'na: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde lazımsınız ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener İYİ Parti CHP İmamoğlu seçim
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.