Akşener'den Bahçeli'ye Yavaş tepkisi: Arkasında biz varız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Alparslan Türkeş anma etkinliğinde yaşanan arbedenin ardından Mansur Yavaş'ı ikaz eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi. Mansur Yavaş'a tam destek veren Akşener, "Yok öyle yağma Sayın Bahçeli. Mansur Yavaş'ın arkasında biz varız; Ankaralılar var." dedi.

Ankara'da geçtiğimiz hafta sonu Alparslan Türkeş anma etkinliğinde arbede yaşandı. MHP lideri Devlet Bahçeli, yaşanan olaylar nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sert ifadelerle yüklendi. Bahçeli, Alparslan Türkeş'i anma toplantısına ilişkin soruya "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var" yanıtını verdi.

AKŞENER'DEN YAVAŞ'A TAM DESTEK

Bugün TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gündeminde de bu konu vardı. Yavaş'a destek olan Akşener, "Yok öyle yağma Sayın Bahçeli. Mansur Yavaş'ın arkasında biz varız; Ankaralılar var. Milletin nefesi esas sizin ensenizde. O sandık elbet milletimizin önüne gelecek. O gün geldiğinde nefesi de iradeyi de göreceksiniz." dedi.

MANSUR YAVAŞ: PRENSİP GEREĞİ YANIT VERMEYECEĞİM

Bahçeli'nin suçlamalarına sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise "Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından, bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2.5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği, bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim. Hemşehrilerime söz verdiğim üzere sadece ve sadece 6 Milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

 

Akşener'den Bahçeli'ye Yavaş tepkisi: Arkasında biz varız ile ilgili etiketler Meral Akşener Mansur Yavaş Ülkü Ocakları Devlet Bahçeli iyi parti grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.