Akşener'den Bağcılar'daki standa ziyaret!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bağcılar meydanında saldırıya uğrayan seçim standını ziyaret etti.

Akşam saatlerinde Bağcılar Meydanındaki parti standına gelen Akşener, “ En büyük tesellimiz can kaybının olmaması. Türkiye sadece bir seçime gidiyor. Türkiye savaşa gitmiyor.'' diye konuştu.

BİZ YOLA KAVGA İÇİN ÇIKMADIK
Saldırıyla ilgili 8 kişinin gözaltına alındığı 6’sının serbest bırakıldığını söyleyen Akşener, "Olay 2 kişinin üzerine yıkılmak isteniyor. 2 kişi, 9 kişiyi bıçaklayamayacağına göre, bu konunun çok ciddi şekilde takipçisi olacağımı ifade etmek isterim. Biz yola kavga olsun diye çıkmadık. Biz yola Türkiye’nin gerim gerim gerildiği bu ortamdan nefes alması için çıktık. Milletimizin bizden beklediği budur" dedi.

“İNCE İLE GÖRÜŞECEĞİM”
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kendisinden randevu istediğini ancak kendisinin İstanbul’a gelmesi nedeniyle görüşmenin ertelendiğini belirterek, "Sayın İnce ile elbette görüşeceğim ” diyen Akşener, partisinin Bağcılar İlçe Merkezini de uğradıktan sonra yaralıları hastanede ziyaret etti.

Akşener'den Bağcılar'daki standa ziyaret! ile ilgili etiketler Meral Akşener Bağcılar stand
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.