"Akşener" krizi mi!? Can Ataklı TELE 1’den neden ayrıldı?

Can Ataklı uzun süredir TELE 1’de sunuculuğunu üstlendiği "Gün Başlıyor" programından ayrıldı. Ataklı, kurumu ile, kısa süre önce yaptığı bir açıklama nedeniyle ters düşmüş ve TELE 1 yönetimi kendisi ile fikir ayrılıkları olduğunu kamuoyuna duyurma gereği hissetmişti... İşte Can Ataklı krizinin perde arkası...

Can Ataklı uzun süredir görev aldığı TELE 1'den ayrıldı. Ataklı’nın sunduğu "Gün Başlıyor" programını bugünden itibaren Murat Taylan sunacak.

Murat Taylan’ın sunduğu Gün Başlıyor’a konuk olan Can Ataklı kanal ile yol ayrılığına geldiğini şu sözlerle anlattı;

“4 yıl oldu burada. 40 yılı aşkın süredir çalışıyorum. Her işin bir tadı olmalı. Gece 11 gibi uyuyorum. Büyük bir tempom var. Yine Korkusuz’da yazılarım, YouTube kanalımda videolarım var. Buralar bir kurum. Buraların bir düzeni var. Burayı sıkıntıya sokmamaya çalıştım. Daha geçen gün bir kurgu üzerinden video hazırladılar. Her yerden suç duyurusu yaptılar. Bu kadar ağır stres altında olmak istemiyorum. Merdan Yanardağ ile konuştuk. Buradan ayrılmamın nedeni uyuşmazlık değil. 4 yıl boyunca sert konuşmalar yaptım. Bir kere bile bana bunu deme gibi bir şey demedi. 100 bin ceza geldi kanala, Merdan Yanardağ bir telefon açmadı. O yüzden çok teşekkür ederim Merdan Yanardağ’a.”

KANALI İLE RESTLEŞME YAŞAMIŞTI

Diğer yandan Can Ataklı'nın bir süredir asparagas haberleri nedeniyle TELE 1 yönetimi ile problem yaşadığı biliniyordu.

Ataklı son olarak, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çok yakın bir ismin, iki saate yakın süren bir görüşme yaptığını öne sürmüştü.

Ataklı, bu görüşmede Erdoğan'ın İYİ Parti'ye "parlamenter sisteme" geçiş konusunda bir teklif sunduğunu iddia etmiş ve bu iddia kısa süre içinde yalanlanmıştı.

Ataklı'nın bu sözlerine ilk yanıt ise iddianın muhataplarından önce, Can Ataklı'nın program yaptığı TELE 1 televizyonunun kurucusu Merdan Yanardağ'dan gelmişti.

Can Ataklı'nın ortaya attığı iddia ile televizyon kanalı arasına mesafe koymak isteyen Yanardağ şu ifadeleri kullanmıştı;

"Can Ataklı'nın kamuoyuyla paylaştığı bu iddia, tamamıyla kişisel istihbaratına dayanmaktadır. TELE1'in bilgisi dışındadır ve önceden TELE 1 ile de paylaşılmamıştır. Yıllık izinde olduğu dönemde, kişisel YouTube kanalından yayınlamıştır. Biz de ilgiyle takip ediyoruz."

"Akşener" krizi mi!? Can Ataklı TELE 1’den neden ayrıldı? ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Tele 1 TV can ataklı Merdan Yanardağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.