Akşener-İmamoğlu ‘komplosu’ deşifre oldu: Yeni başladı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Almanya’ya gidişini fırsat bilerek dümen çeviren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’nun başlattığı ‘Saraçhane’ operasyonu, “Yeni başladı.” sözleriyle deşifre oldu.

YSK üyelerinin kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında şikayette bulunduğu ve açılan dava kapsamında hapisle cezalandırılan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kurguladığı komployu ifşa eden ifadeleri ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ayağının kaydırıldığı yargı eliyle operasyonun başladığını ifşa eden görüşmedeki görüntülerde Akşener’in İmamoğlu’na sarılmak için ayağa kalktığı ve “Yeni başladı.” ifadelerini kullandığı görüldü.

Hakkında verilen hapis cezasına çok sevinen ve kahkahalara boğulan İmamoğlu da kendisine aynı ifadelerle karşılık verdi.

İmamoğlu ile Akşener arasında geçen diyalog çirkin bir komplonun ifşası olarak yorumlandı.

Akşener-İmamoğlu ‘komplosu’ deşifre oldu: Yeni başladı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.