Aksaray'da öğretmenin dövdüğü öğrenciye Şahan Gökbakar'dan destek

Aksaray Ortaköy'de bulunan bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel'in 5. sınıf öğrencisi S.T.K.'yi okul koridorunda dövdüğü anlar görenlerin içini sızlatmış ve tepkilerin ardından öğretmen görevinden alınmıştı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar yaşanan skandalın ardından öğrenciye eğitim bursu vermek istediğini duyurdu ve ailesinin kendisine ulaşmasını istedi.

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde 5. sınıf öğrencisi S.T.K.'yı sınıftan çıkararak dakikalar boyunca koridorda döven dayakçı matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel'e tepkiler dinmiyor. Tüm Türkiye'nin günlerdir konuştuğu üzücü olay ile ilgili iki çocuk babası Şahan Gökbakar'dan güzel bir destek geldi. Gökbakar, öğretmeninin şiddetine maruz kalan öğrenciye eğitimi için destek sağlamak istediğini duyurdu.

 ''Onun o kendini savunmaya çalışan hali içimi çok yaralıyor'' diyen Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 5. sınıf öğrencisi S.T.K.'ye burs vermek istediğini söyleyerek kendilerine ulaşabilmeleri için de mail adresini paylaştı.

Gökbakar üst üste yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Bu aşağılık zat ( öğretmen diyemem) tarafından şiddete uğrayan minik kardeşimizin haberi çıktı bugün yine
@cuneytozdemir
izlerken. Onun o kendini savunmaya çalısan hali icimi çok yaraliyor. Ailesi bize ulaşırsa, eğitim bursu vermek istiyoruz. Allah evlatlarımızı korusun''


''İnşallah bu kardesimizin ailesi mesajımı duyar ve bize info@camasirhanefilm.com adresinden ulasirlar. ''

Aksaray'da öğretmenin dövdüğü öğrenciye Şahan Gökbakar'dan destek

Aksaray'da öğretmenin dövdüğü öğrenciye Şahan Gökbakar'dan destek

Aksaray'da öğretmenin dövdüğü öğrenciye Şahan Gökbakar'dan destek ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.