Aksaray'da köpekler saldırdı! Çocuklarını kurtardı, kendi yüzü parçalandı...

Aksaray'da, ekmek almaya gönderdiği çocuklarını köpeğin saldırısından kurtarmak isterken yüzünden ve elinden yaralanan Ergün Eke (56), mahalle sakinleri tarafından kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı.

Korkunç olay, saat 10.30 civarında Gülağaç ilçesi Fatih Mahallesi İnci Sokak'ta meydana geldi.

Aksaray'da köpekler saldırdı! Çocuklarını kurtardı, kendi yüzü parçalandı...

Edinilen bilgiye göre, Ergün Eke (56), çocuklarını ekmek almaya gönderdi. Bu esnada çocuklara sokak köpeği saldırdı. Evlatlarının yardım çığlıklarını duyanca evinin önüne çıkan Eke, kahramanca sokak köpeğinin üzerine atlayarak çocuklarına siper oldu.

Aksaray'da köpekler saldırdı! Çocuklarını kurtardı, kendi yüzü parçalandı... - Resim : 2

Evlatlarını kurtaran Eke'nin yardımına mahalle sakinleri koştu. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Eke, sağlık ekibi tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aksaray'da köpekler saldırdı! Çocuklarını kurtardı, kendi yüzü parçalandı... - Resim : 3

Çocuklarını ekmek almaya gönderdiğini bu esnada köpeklerin saldırdığını belirten kahraman baba, "Hemen üzerime atladı. Kendimi kurtaramadım ve beni yere düşürdü. Yüzümde, elimde, dudağımda ve gözümde yaralar var. Uzun süre köpekle mücadele ettim. Tedavimizi yaptılar, yüzüme ve elime dikiş attılar" şeklinde konuştu.

Aksaray'da köpekler saldırdı! Çocuklarını kurtardı, kendi yüzü parçalandı... - Resim : 4

'KÖPEK BABAMIN YÜZÜNÜ PARÇALADI'

Aksaray'da ekmek almaya gönderdiği evlatlarına saldıran sokak köpeği tarafından vücudunun çeşitli yerleri yaralanan Ergün Eke'nin (56), üvey kızı Dilek Öngün (17), dehşet dolu anları anlattı.

Kardeşlerinin bakkala ekmek almaya gittiğinde sokak köpeğinin saldırısına uğradığını belirten Öngün, babasının onları kurtarmaya çalıştığı için yaralandığını ifade etti.

Dilek Öngün şöyle konuştu; Köpek babamın üzerine saldırdı. Babam da kaçmak istedi. Hayvan babamın yüzüne doğru atladı. Babam mücadelesiyle kendisini kurtardı fakat tüm yüzünü parçalandı. Küçük kardeşim korku içinde eve kaçtı. Tüm aile aşağıya indik ancak bizim müdahalelerimiz fayda etmedi. Çünkü köpek çok saldırgandı. Biz buraya gelince de bizim evin önündeki köpeğimize saldırmış.”

Aksaray'da köpekler saldırdı! Çocuklarını kurtardı, kendi yüzü parçalandı... ile ilgili etiketler köpek köpek saldırısı köpekler saldırdı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.