Akşam düğünü var, sabahına oy kullanmaya geldi!

Konya'nın Selçuklu ilçesinde Samet ve Canan Uyar çifti, düğünden önce oy kullanmak için sandığa gitti. Çiftin gelinlik ve damatlık ile gelmesi ise ilgi odağı olmalarını sağladı..

Konya'da Samet ve Canan Uyar çifti, düğünden önce gelinlik ve damatlıkla geldikleri okulda, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için oylarını kullandı.

Bu akşam dünya evine girmeye hazırlanan Samet ve Canan Uyar çifti, düğün öncesi merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi'ndeki Abidin-Saniye Erçal İlkokul'a gelerek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için oylarını kullandı. Uyar çiftine, diğer seçmenler yoğun ilgi gösterdi.

Akşam düğünü var, sabahına oy kullanmaya geldi!

Bazı seçmenler, çiftle fotoğraf çekindi. Bugün çifte mutluluk yaşadıklarını belirten Samet ve Canan Uyar çifti, vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.

Akşam düğünü var, sabahına oy kullanmaya geldi! ile ilgili etiketler evlilik Konya oy kullandı sandık başında
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.