'Akrep Nalan' lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın hayatını kaybetti! Evinde ölü bulundu

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü sanatçı Akrep Nalan'dan acı haber geldi. Gerçek adı Füsun Nalan Açın olan oyuncu ve müzisyen 67 yaşında hayatını kaybetti. Akrep Nalan, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki evinde bakıcısı tarafından ölü olarak bulundu. Rol aldığı Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı 'Fidan Hoca' karakteriyle hafızalara kazınan Akrep Nalan'ın ani vefatı sanat camiasını yasa boğdu.

Bir süredir gözlerden uzakta ve Bodrum’da hayat arkadaşı Alişan Çiçek ile yaşayan Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın geçtiğimiz aylarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir tedavi altında olan usta sanatçı 67 yaşında hayata veda etti.

'Akrep Nalan' lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın hayatını kaybetti! Evinde ölü bulundu


EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Akrep Nalan, Eskiçeşme Mahallesi’ndeki evinde ölü olarak bulundu. Bakıcısının Akrep Nalan’ı hareketsiz bir şekilde bulmasının ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri Akrep Nalan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

AKREP NALAN


ACI HABERİ ÖZGÜR ARAS DUYURDU

Acı haberi ünlü isimlerin menajeri Özgür Aras sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Akrep Nalan'ın ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı. Akrep Nalan’ın bir süre önce hastanede tedavi gördüğü ve solunum yetmezliği nedeni ile hayatını kaybettiği düşünülüyor. 2015 yılında anjiyo olan Nalan, zaman zaman nefes darlığı yaşıyordu.

'Akrep Nalan' lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın hayatını kaybetti! Evinde ölü bulundu - Resim : 3

Başrolünde Perran Kutman'ın yer aldığı, 2003-2006 yılları arasında yayınlanan, bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Hayat Bilgisi'nde beden eğitimi hocası 'Fidan Hoca' karakterini canlandıran Füsun Nalan Açın rolüyle hafızalara kazınmıştı. Yıllardır ekranlarda görünmeyen şarkıcıdan gelen acı haber büyük bir üzüntüye neden oldu.

'Akrep Nalan' lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın hayatını kaybetti! Evinde ölü bulundu - Resim : 4

Albümleri :

1991 - Dağ Çiçeği

1996 - Zil Zurna Sevdalar

Filmleri ve dizileri :

1994 – Zirvedekiler (TV Dizisi)

1997 - Baskül Ailesi (TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi (TV Dizisi)

2004 - Aşk Mahkumu (TV Dizisi

 

'Akrep Nalan' lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın hayatını kaybetti! Evinde ölü bulundu ile ilgili etiketler akrep nalan füsun nalan açın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.