AKOM'dan İstanbullulara uyarı: Bu akşam saat 16.00 ile 17.00'ye dikkat!

İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayarak etkisini devam ettiren kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. AKOM Metoroloji Mühendisi Billur Albayrak, kar yağışısının bu akşam saat 16.00-17.00 arasında yoğunluğunun artıracağını belirterek uyarıda bulundu.

Balkanlar'dan soğuk hava kütlesiyle birlikte gelen kar yağışı, İstanbul'u etkisi altına aldı.

İstanbul'da bu sabah saatlerinden itibaren etkisini iyice artıran kar yağışı, trafikte sürücülere zor anlar yaşattı.

BAZI İLÇELERDE ARA SOKAKLARDA BÜYÜK SIKINTI

İstanbul'da vatandaların karla mücadelesi devam ederken, bazı ilçelerde ara sokaklarda sıkıntılar yaşanıyor.

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) Metoroloji Mühendisi Billur Albayrak, İstanbullulara uyarılarda bulundu. 

 

"BU AKŞAM SAAT 16.00-17.00 ARASI YOĞUNLUK ARTACAK"

Albayrak, "Bu akşam saat 16.00 - 17.00 sıralarında kar yoğunluğunun artmasını bekliyoruz" dedi. Albayrak, yağışın gece boyunca etkili olmasını öngördüklerini söyledi. Yağışların il genelinde etkili olmasını beklediklerini belirten Albayrak, "Yağışların yer yer gök gürültülü ve şimşekli bir şekilde olacağını öngörüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"YAĞIŞLAR PERŞEMBE GÜNÜ DE DEVAM EDECEK"

Kar yağışının yarın ve çarşamba günü de devam edeceğini dile getiren Albayrak, "Yağışların perşembe günü de hafif de olsa etkili olmasını bekliyoruz" dedi. Cuma gününden itibaren sıcaklıkların kademeli olarak artacağını öngördüklerini söyleyen AKOM Mühendisi Billur Albayrak, bu tarihten itibaren soğuk havanın İstanbul ve çevresini terk edeceğini dile getirdi.

Kaynak: Cumhuriyet

 

AKOM'dan İstanbullulara uyarı: Bu akşam saat 16.00 ile 17.00'ye dikkat! ile ilgili etiketler İstanbul AKOM Uyarı kar saat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.