AKOM kuvvetli kar yağışı için saat vererek uyardı!

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışıyla kent beyaza büründü. AKOM’dan İstanbul’da yağan kar ile ilgili uyarı geldi. AKOM, kar yağışının etkisini arttıracağını belirtti ve kuvvetli kar yağışının başlayacağı saati açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, paylaştığı 8 Şubat hava durumu tahminlerinde İstanbul dahil 11 kent için yoğun kar uyarısı yaptı. Uyarıların ardından İstanbul'da sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. İstanbullular soğuk hava ve karla mücadele etti.

AKOM kuvvetli kar yağışı için saat vererek uyardı!

SAAT 18:00'E DİKKAT!

Öte yandan İstanbul için AKOM yeni uyarı yayınladı. Buna göre; kar yağışının gün boyu fırtına ile birlikte aralıklarla devam etmesi beklenirken akşam saatlerine kadar Avrupa yakası boğaz çevresi ve Anadolu yakasında, akşam saatlerinden (18:00) sonra il genelinde yer yer kuvvetli geçişlerin yaşanabileceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL 15 KİLOGRAM YAĞIŞ ALACAK!

Yarın için yapılan uyarıda ise kuvvetli kar yağışı beklendiği ve yağışların 5 ila 15 kilogram arasında olabileceği ifade edildi.

AKOM kuvvetli kar yağışı için saat vererek uyardı! ile ilgili etiketler AKOM Kar Yağışı İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.