Akit yazarı Sinan Burhan, Can Atalay konusunda kaçak güreşen Numan Kurtulmuş’u hedef aldı!

Akit Gazetesi yazarı Sinan Burhan bugünkü köşesinde Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesini köşesine taşıdı. Burhan, Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine dair kararı okuyan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Bekir Bozdağ'ı tebrik ederken, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'a da adını anmadan eleştirdi.

Akit Gazetesi yazarı Sinan Burhan, Gezi davası kapsamında tutuklu bulunan, Mayıs 2023 seçimlerinde ise Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) Hatay Milletvekili seçilerek Meclis'e girmeye hak kazanan Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesini köşesine taşıdı.

Burhan, yaşanılan hukuki süreç nedeniyle tartışma konusu olan kararı, bir dönem Adalet Bakanı olarak da görev yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın okuması nedeniyle tebrik etti. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'a da adını anmadan görevinin başında bulunmaması nedeniyle eleştirdi.

Akit yazarı Sinan Burhan, Can Atalay konusunda kaçak güreşen Numan Kurtulmuş’u hedef aldı!

Burhan, söz konusu yazısında şunlara yer verdi:

“Bekir Bozdağ Cumhur İttifakının ve Yargıtay’ın kararına uydu. Atalay’ın vekilliğinin düşmesini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde okuttu.

Ama bunu sadece Bekir Bozdağ yaptı. Doğru ya da yanlış Cumhur İttifakının kararına uyuyor, Yargıtay’ın kararına uyuyor. Sonuçta küfür yiyor, hakaret yiyor. Fetö ile mücadele yaparken de devletin ve milletin yararı için çaba sarf etmişti. Her türlü terör örgütünün hedefi haline geldi. Sürekli yerden yere vuruluyor.

O bilmiyor mu imaja oynamayı. Bedel ödemeyi göze alıyor. Zaten her zor zamanda Bekir Bozdağ var. 15 Temmuz gecesi darbeye karşı yaptığı konuşma tarihe kayıt edildi. Vatan ve milleti için bedel ödedi. Tatlı su demokratları gibi uzaktan bakmadı.

Zaten Erdoğan’ın kaderi bu. Her zaman diyor ya yalnız bırakıldım. Bu işler öyle. Hem nimet sofrasına oturanlar Erdoğan’a darbe vuruyor. Şimdi Bekir Bozdağ küfür yiyor, hakaret yiyor.

Zaman turnusol kağıdıdır. Dava adamı ve salon adamını ayırmasını bilir. Erdoğan ve Bahçeli de bilecektir.” 

Yazının tamamı için devam edin...

 

 

Akit yazarı Sinan Burhan, Can Atalay konusunda kaçak güreşen Numan Kurtulmuş’u hedef aldı! ile ilgili etiketler Bekir Bozdağ Numan Kurtulmuş Can Atalay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.