Akira ve Nandini telefonda konuşuyor!

İkimizin Yerine 487. bölüm izle! Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, haftanın her günü izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. İkimizin Yerine'de son olarak; Ganga Manu ve Puja’nın evlendiğini duyunca yıkılır. Anandi ve Jagdish Manu’yu bulmak için harekete geçer. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte, İkimizin Yerine 487. bölüm izle! Detaylar haberimizde..

İkimizin Yerine 487. bölüm izle! Jagdish Manu ve Puja’nın nikahını kıran görevliyi tutuklatır. Akira bunu duyunca çok tedirgin olur. Nandini’nin nikaha katıldığını öğrenen Akira çok öfkelenir. Magla Nandini’yi korusa da Akira’nın öfkesine engel olamaz. Öte yandan Manu Puja’yı da alıp babaannesinin yanına yerleşir. Ganga Sarita’ya öfkesini kusar. Fakat Dadisa artık onun bu öfkesini bitirmesi gerektiğini söyler. Akira Manu hakkında Jagdislh’le görüşmek ister ve evini arar. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte, İkimizin Yerine 487. bölüm izle! Detaylar haberimizde..

İKİMİZİN YERİNE 487. BÖLÜM CANLI İZLE

 

Akira ve Nandini telefonda konuşuyor! ile ilgili etiketler İkimizin Yerine Kanal 7 canlı izle canlı yayın 2020 kanal 7 canlı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.