Akıntıya kapılan çocuk, ölümden döndü!

İstanbul'un Fatih ilçesinde dün meydana gelen sağanak yağış sırasında yolun karşısına geçmek isteyen çocuk, sulara kapıldı. O anları kaydeden kamerada çocuk, işte böyle görüntülendi...

İstanbul Fatih'te dün etkili olan sağanak yağış sırasında yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk, sulara kapılarak sürüklendi. Akıntıya kapılan çocuk, bir süre sonra tekrar kalkarak yoluna devam etti. O anlar kameralara yansıdı.

DEREYE DÖNEN YOLDA SÜRÜKLENDİ

İstanbul'da dün etkili olan sağanak yağış, ilginç görüntüler oluşturdu. Aksaray Vatan Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk, az daha boğuluyordu. Yanında bir başka çocukla yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk, bir anda suya düştü. Dereye dönen yolda bir süre sürüklenen çocuk, daha sonra doğrularak kalkmayı başardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Akıntıya kapılan çocuk, ölümden döndü! ile ilgili etiketler Çocuk Sel (Doğa olayı) akıntıya kapıldı boğuluyor muydu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.