Akıncı TİHA'nın teslimatına son 3 gün: Kınasını yaktık, askere uğurluyoruz

Bayraktar Akıncı TİHA'nın yuvadan uçmasına 3 gün kaldı. Baykar Savunma, Akıncı'nın 29 Ağustos'ta güvenlik güçlerine teslim edileceğini duyurdu. Selçuk Bayraktar da, "Kınasını yaktık, vatan görevi için askere uğurluyoruz" dedi.

Baykar Savunma, Bayraktar Akıncı TİHA'nın 29 Ağustos'ta güvenlik güçlerine teslim edileceğini açıkladı.

Baykar Savunma Twitter hesabından Akıncı TİHA duyurusu yaptı. Sosyal medyadaki duyuruda, "Bayraktar Akıncı yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Semalarımızın yılmaz bekçisi olacak Bayraktar Akıncı TİHA'nın güvenlik güçlerimize teslim edilmesine son 3 gün." denildi.

 Akıncı TİHA'nın teslimatına son 3 gün: Kınasını yaktık, askere uğurluyoruz


"KINASINI YAKTIK ASKERE UĞURLUYORUZ"

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da yine sosyal medyadan açıklamada, "Önce emekledi, sonra yürüdü… Derken koştu, ardından uçtu. Gün geçti büyüdü. Şimdi de kınasını yaktık, vatan görevi için askere uğurluyoruz." ifadelerini kullandı.

Akıncı TİHA'nın teslimatına son 3 gün: Kınasını yaktık, askere uğurluyoruz ile ilgili etiketler TİHA Selçuk Bayraktar Baykar Savunma Bayraktar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.