Akıncı ne zaman başlıyor? Akıncı dizisi oyuncuları kimler?

Akıncı dizisi ilk bölümü ile ATV ekranlarında başlıyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin oynadığı Akıncı dizisinin konusu merak uyandırıyor. Peki, Akıncı dizisi ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin oynadığı Akıncı dizisi ilk bölümü ile ATV ekranlarında izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Akıncı dizisi daha önceden yayınlanan fragmanları ile oldukça merak ediliyor.

AKINCI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Büyük bir merakla beklenen ve başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin oynadığı Akıncı dizisi 1. bölümü ile 1 Ocak 2021 akşamında saat 20.00’da ATV ekranlarında başlıyor. Sıra dışı senaryosu, aksiyon sahneleri ve dev oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Akıncı, Türk televizyonlarının alışık olmadığı türü ile herkes tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor.

AKINCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Fragmanlarının yayınlandığı ilk günden veri fantastik kurgusu, aksiyon sahneleri ve oyuncu kadrosuyla tüm aksiyon severlerin kalbinin kazanan dizinin başrollerinde; Türkiye'nin en beğenilen oyuncularından Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi yer alıyor.

Akıncı ne zaman başlıyor? Akıncı dizisi oyuncuları kimler?

Ayrıca başarılı kadroda; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi ünlü ve başarılı isimler yer alıyor.

ATV ekranlarında 1 Ocak 2021 gününde yayına başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Veli Çelik oturuyor. Dizinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp / NTC Medya üstleniyor.

Akıncı ne zaman başlıyor? Akıncı dizisi oyuncuları kimler? - Resim : 2

AKINCI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Fragmanları yayınlanmaya başladığından beri Türk televizyonlarına farklı bir soluk getireceği belli olan Akıncı'nın konusu ise; şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesidir. Bol aksiyon sahnelerinin yanında hayatın içinden birçok konunun de işlendiği Akıncı'yı kaçırmayın!

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un en sevilen bölgelerinden biri olan Kuzguncuk başta olmak üzere, İstanbul'un pek çok tarihi semtinde çekimleri devam eden Akıncı'nın aynı zamanda dizi-film sektöründe sık sık kullanılan platolarda da sahneleri yer alıyor.

Akıncı ne zaman başlıyor? Akıncı dizisi oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Akıncı Akıncı dizisi Akıncı dizi konusu Akıncı oyuncu kadrosu Akıncı oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.