Akın Akınözü'den Hercai açıklaması

Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü sete geç geldiği için uyarılmasının ardından karavanını dağıtıp seti terk etmişti. Akınözü, konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Akınözü'nün dizide başrolü paylaştığı Ebru Şahin'in takibi bırakması ise dikkat çekti.

Başrollerini Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in paylaştığı ATV’nin sevilen dizisi Hercai’nin setinde ortalık karıştı. Dizide Miran karakterine hayat veren oyuncu Akın Akınözü'nün sete geç geldiği için uyarılmasının ardından karavanını dağıtıp seti terk ettiği iddia edildi.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Akınözü şu ifadelere yer verdi;

"19 Nisan'da sahne öncesi hazırlık yapma aşamasında karavan içerisinde bulunduğum esnada set sorumlusu tarafından benden kaynaklı olmayan gecikme sebebiyle şahsım hedef alınarak hakaret ve tehdit içeren sözler söylendi. Devamında şahıs tarafından karavanın dağıtılması ile devam eden fiziksel tehdide doğru giden davranışlar nedeniyle setten ayrılarak 'karavanı dağıtan ve şahsıma yönelik tehdit ve hakarette bulunan' şahıs hakkında Midyat Cumhuriyet Savcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundum.

Bu mevcut şartlar altında dahi sorumluluğum gereği sette çalışmalarıma devam ediyorum ve bu sebepten ötürü konuyla ilgili ancak şimdi gerekli açıklamada bulunabiliyorum."

Akın Akınözü'den Hercai açıklaması

EBRU ŞAHİN, AKIN AKINÖZÜ'YÜ SİLDİ

Yaşanan olayın ardından dizide Reyyan karakterine can veren Ebru Şahin, Akın Akınözü'nü Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Akın Akınözü'nün Ebru Şahin'i takip etmeyi sürdürmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Akın Akınözü'den Hercai açıklaması - Resim : 2

Akın Akınözü'den Hercai açıklaması ile ilgili etiketler Akın Akınözü Ebru Şahin Hercai ATV dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.