Akıllı telefon alırken kararsız kalanlar dikkat: İşte cep telefonunun mucidinin kullandığı akıllı telefon modeli

'Cep telefonunun babası' olarak kabul edilen ve ilk cep telefonunu üreten ekibe liderlik eden Martin Cooper, kullandığı telefon modelini açıkladı.

Cep telefonunun mucidi olan eski Motorola çalışanı 94 yaşındaki Martin Cooper, teknolojiye olan heyecanını hala kaybetmemiş durumda. Cooper akıllı telefonlar ve akıllı saatlerle hala oldukça içli dışlı diyebiliriz.

Martin Cooper ile yapılan bir röportajda 94 yaşındaki 'cep telefonunun babası'nın bir Apple hayranı olduğu ortaya çıktı. Hala teknolojiyi olabildiğince hayatında tutmaya çalışan Copper, her yıl yeni bir iPhone ve Apple Watch satın alıyor.

CEP TELEFONUNUN MUCİDİ iPHONE 14 PRO MAX KULLANIYOR

Cep telefonunun mucidi Martin Cooper, şu anda bir iPhone 14 Pro Max kullandığını açıkladı. Ayrıca saat olarak da Apple Watch 8'e sahip.

Tüm bunlara rağmen 94 yaşındaki çınar, iPhone'u sadece arama yapmak, mesajlaşmak ve işitme cihazını kontrol etmek için kullanıyor.

Cooper, kendisine sorulan 'Neden her yıl yenisini alıyorsunuz?' sorusuna teknolojinin daha iyi ve daha kullanışlı hala gelmesinden hoşlandığını söyleyerek cevap verdi. Öte yandan akıllı telefonların kalp atış hızını ölçebildiği ve fiziksel aktiviteyi izleyebildiği için, gelecekte hastalıklarla savaşmaya yardımcı olacağına inanıyor.

Akıllı telefon alırken kararsız kalanlar dikkat: İşte cep telefonunun mucidinin kullandığı akıllı telefon modeli ile ilgili etiketler telefon iPhone Apple
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.