Akıllı şehirlerin İstanbul buluşması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 17-18-19 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen World Cities Congress İstanbul'18 bünyesinde workshoplar ve 12 panel gerçekleşecek.

Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen World Cities Congress İstanbul'18 üç gün boyunca çeşitli ülke ve şehirlerden, teknolojide öncü firmalar ve 100’e yakın konuşmacının katılımıyla düzenlenecek olan kongrede workshoplar ve 12 panel gerçekleşecek.

Alanında en yetkin isimlerin, akıllı şehirlerin yarınları nasıl şekillendireceğini mercek altına alacağı kongreye bu yıl 10 bini aşkın profesyonelin katılması bekleniyor.

Kongre’nin 10.30'da gerçekleşecek açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mevlüt Uysal, İstanbul Valisi Sn. Vasip Şahin, İspanya Eski Başbakanı Sn. Jose Luis Rodriguez ZAPATERO ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Faruk ÖZLÜ katılacak.

Açılış Töreni sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İETT Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen sürücüsüz aracın tanıtımı da yapılacak.

Akıllı şehirlerin İstanbul buluşması! ile ilgili etiketler İBB Mevlüt Uysal Vasip Şahin World Cities Congress akıllı şehirler buluşması Faruk Özlü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.