Akılalmaz trafik kazası: 2 Tank yanarak kül oldu!

Polonya'daki A6 otobanında akılalmaz bir trafik kazası meydana geldi. 2 tankı tatbikattan ana üslerine taşımakta olan 2 çekici, birbirlerine çarptı. Kazada, çekiciler ve çekicilerin taşıdığı 2 adet tank küle döndü. Tankların ise 'cephane yüklü olmaması' büyük bir faciayı önlerkerken, otoban çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Polonya'nın kuzeydoğusundaki Szczecin kenti yakınlarındaki A6 otobanında meydana gelen inanılmaz kazada Polonya ordusuna ait 2 tank yanarak kullanılmaz hale geldi.

TAKİP MESAFESİNE DİKKAT EDİLMEDİĞİ İÇİN KAZA OLDU

İlk belirlemelere göre kaza, tankları taşıyan çekicilerden öndekinin aniden fren yapması sonucu meydana geldi. Arkada seyretmekte olan çekici ise duramayarak ani fren yapan öndeki çekiciye arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araçlarda yangın çıktı. Kaza yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edilirken, polis, otobanı çift yönlü olarak trafiğe kapattı.

Kazada büyük bir şans eseri yaralanan olmazken, çekiciler ile taşıdıkları 2 tank küle döndü.

CEPHANE YÜKLÜ OLMAMALARI FACİAYI ENGELLEDİ

Jandarma tarafından kazaya ilişkin soruşturma başlatılırken, tankların cephane yüklü olmaması ise büyük bir faciayı önledi.

TANKLAR TATBİKATTAN SAĞ DÖNEMEDİLER

11. Lubusz Zırhlı Süvari Tümeni'nden yapılan açıklamada yanan tankların 4-18 Haziran tarihlerinde Drawsko Pomorskie'deki tatbikatta görev almalarının ardından 2 çekici sırtında ana üsleri olan Zagan'daki 34. Zırhlı Süvari Tugayı'na dönmekte oldukları bildirildi.

Kaynak: İHA

Akılalmaz trafik kazası: 2 Tank yanarak kül oldu! ile ilgili etiketler Polonya Trafik kazası Tank otoban
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.