Akılalmaz moda: Vücut modifiyesi!

Geçtiğimiz hafta ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından yeni bir akım başlattı. Vücut modifikasyon implantlarını aksesuar olarak kullanan ünlüler, görüntüleriyle hayrete düşürüyor.

Command PR adlı halkla ilişkiler şirketinin sahibi Simon Huck’ın sahibi olduğu moda markası ‘A.Human’ tarafından 5 - 30 Eylül tarihleri arasında New York City Fashion Week’te sergilenecek olan koleksiyon şimdiden konuşulmaya başladı.

AKSASUARLAR İNSANIN BİR PARÇASI GİBİ GÖRÜNÜYOR

Bu modayı farklı kılan ise fütüristik (Kendi zamanına göre ileriyi öngörebilen, ilerici-modern çizgiler taşıyan) izler taşıyor olması. Uzaylılar, robotlar gibi daha fantastik öğelere dayanıyor.

Yani aslında kişinin vücudunu fiziksel anlamda tam olarak kendini hissettiği şekilde göstermesini sağlıyor. Sanatsal parçalar kişinin anatomisinin bir parçası olarak görünüyor.

Akılalmaz moda: Vücut modifiyesi!

KALP RİTMİNE GÖRE YANIP SÖNÜYOR

Bu akıma uyan ilk kişilerden biri Kim Kardashian oldu. Kardashian’ın kolyesinin, deri altında olmasının dışında başka bir özelliği daha var: Kalp ritmine göre kolyesinin ışıklarının yanıp sönmesi.

Akılalmaz moda: Vücut modifiyesi! - Resim : 2

Moda trendine uyan diğer ünlüler arasında ise Chrissy Teigen, Tan France, Andreja Pejic var.

 Akılalmaz moda: Vücut modifiyesi! - Resim : 3

Akılalmaz moda: Vücut modifiyesi! - Resim : 4

Akılalmaz moda: Vücut modifiyesi! - Resim : 5

Akılalmaz moda: Vücut modifiyesi! ile ilgili etiketler Kim Kardashian vücut modifiyesi Moda a human
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.