Akıl almaz görüntüler...Küçük çocuğa sigara ve alkol içirdiler/Video...

Sosyal medyada hızla yayılan ve küçük bir çocuğa alkol ve sigara içirildiği görünen video büyük tepki çekti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'da harekete geçtiklerini belirterek ''Çocuğumuzu bulup tedbirleri alacağız'' dedi.

Sosyal medyada hızla yayılan ve küçük bir çocuğa alkol ve sigara içirildiği görünen video büyük tepki çekti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya'da harekete geçtiklerini belirterek ''Çocuğumuzu bulup tedbirleri alacağız'' dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, sosyal medyada, küçük yaşta bir çocuğa içki ve sigara içirildiğini yansıtan görüntülere ilişkin, "Çocuğumuzu bulup, gerekli bütün tedbirleri derhal alacağız. Sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasının takipçisi olacağım." ifadesini kullandı.

Kaya, Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklamada, sosyal medyada, içki ve sigara içirilen küçük yaştaki bir çocuğa ait görüntüleri büyük üzüntüyle izlediğini belirtti.

Bakan Kaya, "Çocuğumuzu bulup, gerekli bütün tedbirleri derhal alacağız. Sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasının takipçisi olacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Akıl almaz görüntüler...Küçük çocuğa sigara ve alkol içirdiler/Video... ile ilgili etiketler Çocuk içki sigara fatma betül sayan kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.