Akhisarspor Gençlerbirliği'ne boyun eğmedi!

Akhisarspor Gençlerbirliği maç özeti ve maçın detayları burada! Süper Lig'in 9. haftasında Akhisarspor kendi sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Ligde geçen hafta deplasmanda Trabzonspor’u 6-1 mağlup etmeyi başaran Teleset Mobilya Akhisarspor, Başkent ekibine karşı bir ara 3-1 geriye düştüğü mücadelede geri dönmeyi başardı ve maçta skoru 3-3'e getirerek bir puanı almasını bildi. Akhisarspor Gençlerbirliği maç özeti haberimizde...

Akhisarspor Gençlerbirliği maç özeti burada! Süper Lig'in 9. haftasında Akhisarspor kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ligde geçen hafta deplasmanda Trabzonspor’u 6-1 mağlup etmeyi başaran Teleset Mobilya Akhisarspor, Başkent ekibi ile 3-3 berabere kaldı ve her iki ekip de sahadan bir puanla ayrıldı. Maçın ilk yarıs Gençlerbirliği'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. 2. yarıda Akhisarspor penaltı kazandı. Topun başına Paulo Henrique geçti ve skoru 3-2'ye getirdi. Bu golün hemen ardından maçta işler tersine döndü ve atak olan taraf Akhisarspor oldu. 65. dakikada Abdoul Sissoko, skorda dengeyi sağlayan golü kaydetti. Mücadelede her iki ekip de gol pozisyonlarına girdi ancak faydalanamadı ve heyecan dolu maçta kazanan çıkmadı. Akhisarspor Gençlerbirliği maç özeti haberimizde...

AKHİSARSPOR GENÇLERBİRLİĞİ MAÇ İLK 11'LERİ

TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR: Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Onur Ayık (Dk. 55 Muğdat Çelik), Serginho (Dk. 72 Emnes), Sissoko, Soner Aydoğdu (Dk. 46 Barbosa), Larsson, Paulo Henrique

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Zeki Yavru (Dk. 80 Issah), N'Diaye, Ahmet Oğuz, Uğur Çiftçi, Scekic, Khalili (Dk. 79 Alper Uludağ), Palitsevich, Ahmet İlhan Özek, Serdar Özkan (Dk. 62 Guidileye), Muric

akhiarspor_3_genAlerbirliAi_3_maA_Azeti

AKHİSARSPOR GENÇLERBİRLİĞİ MAÇ ÖZETİ

MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Teleset Mob. Akhisarspor: 3 - Gençlerbirliği: 3
90' Teleset Mob. Akhisarspor takımından Abdoul Sissoko sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
90'FoulHelder Barbosa, Diallo Guidileye tarafından faulle durdurulduğu için Teleset Mob. Akhisarspor orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
90' Teleset Mob. Akhisarspor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ömer Bayram.
90'CornerUğur Çiftçi ile Gençlerbirliği takımı köşe vuruşu kullanacak.
89'BlockedShotGençlerbirliği takımı Ahmet Oğuz ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Ahmet Oğuz tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
89' Gençlerbirliği takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ahmet Oğuz geçiyor.
87'FoulTeleset Mob. Akhisarspor takımında Mustafa Yumlu faul yapıyor. Ceza sahasının önündeki bir noktada faul yapılan oyuncu Vedat Muriqi.
86' Teleset Mob. Akhisarspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Paulo Henrique tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
85'BlockedShotSergei Politevich önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Sergei Politevich tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
82' Gençlerbirliği takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Uğur Çiftçi geçiyor.

AKHİSARSPOR GENÇLERBİRLİĞİ MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
81'FoulTeleset Mob. Akhisarspor takımında Marvin Emnes orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.
81' Gençlerbirliği takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Johannes Hopf geçiyor.
80'FoulCeza sahası içerisindeki Muğdat Çelik – Ousmane N'Diaye mücadelesinde hakem Suat Arslanboğa, Gençlerbirliği lehine faul kararı veriyor.
80' Gençlerbirliği takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Johannes Hopf.
80'SubstitutionGençlerbirliği takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Zeki Yavru çıkıyor ve yerine Kamal Issah oyuna giriyor.
79'FoulTeleset Mob. Akhisarspor takımında Mustafa Yumlu faul yapıyor.
79'BlockedShotMarvin Emnes altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
79'CornerTeleset Mob. Akhisarspor, Helder Barbosa ile köşe vuruşu kullanıyor.
79'SubstitutionGençlerbirliği takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Abdul Khalili çıkıyor ve yerine Alper Uludağ oyuna giriyor.
78'BlockedShotHelder Barbosa önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında topla buluşan Helder Barbosa tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
73' Gençlerbirliği, Uğur Çiftçi ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
73'FoulMarvin Emnes ile Abdul Khalili arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Marvin Emnes. Taç çizgisine yakın bir bölgede Gençlerbirliği takımı oyuna başlayacak.
73' Sağ kanatta ceza sahasının hemen dışında kazanılan serbest vuruşu Gençlerbirliği adına Johannes Hopf kullanacak.
72'FoulCeza sahası yan çizgisine yakın bir noktada Uğur Çiftçi, Muğdat Çelik tarafından faule maruz kalıyor.
72'SubstitutionTeleset Mob. Akhisarspor takımında oyuncu değişikliği; Serginho Mineiro oyundan çıkarken Marvin Emnes oyuna giren isim.
69'CornerGençlerbirliği takımı korner kullanacak.
69' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Abdul Khalili ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
69' Gençlerbirliği takımının korner bayrağına yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Abdul Khalili geçiyor.
69' Ceza sahası içinde topla buluşan Ousmane N'Diaye, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Milan Lukac kurtarıyor.
68'FoulVedat Muriqi, korner bayrağına yakın bir noktada Muğdat Çelik tarafından faule maruz kalıyor.
67'OffsidePaulo Henrique rakip ceza sahası önünde topla buluşuyor ancak öncesinde yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.
65'GoalGOOOLL!! Abdoul Sissoko skora dengeyi getiriyor.
65'AssistMuğdat Çelik, gol pasını veren isim.
65' Teleset Mob. Akhisarspor takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Helder Barbosa geçiyor.
64'FoulGençlerbirliği takımında Abdul Khalili faul yapıyor. Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Helder Barbosa.
63'FoulVedat Muriqi, orta yuvarlağa yakın bir noktada Abdoul Sissoko tarafından faule maruz kalıyor.
63' Gençlerbirliği takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Sergei Politevich geçiyor. Akhisarspor Gençlerbirliği maçı özet izle
62'SubstitutionGençlerbirliği takımında oyuncu değişikliği; Serdar Özkan oyundan çıkarken Diallo Guidileye oyuna giren isim.
62' Teleset Mob. Akhisarspor takımından Helder Barbosa Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
62' Teleset Mob. Akhisarspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Teleset Mob. Akhisarspor adına Helder Barbosa kullanacak.
61'FoulGençlerbirliği takımında Zeki Yavru faul yapıyor. Gençlerbirliği yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Abdoul Sissoko.
60'PenaltyGOOOLL!! Paulo Henrique penaltı atışında topu ağlara gönderiyor.
59'FoulGençlerbirliği takımında Aleksandar Scekic faul yapıyor.
59' Teleset Mob. Akhisarspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Teleset Mob. Akhisarspor adına Helder Barbosa kullanacak.
59'SecondYellowDaha önce sarı kartı bulunan Aleksandar Scekic, maçın hakeminden ikinci sarı kartını görüyor ve oyundan ihraç ediliyor.
57'FoulAbdoul Sissoko, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Vedat Muriqi tarafından faule maruz kalıyor.
57'BlockedShotHelder Barbosa, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
56' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Miguel Lopes tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.
55'SubstitutionTeleset Mob. Akhisarspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Onur Ayık çıkıyor ve yerine Muğdat Çelik oyuna giriyor.
54' Onur Ayık, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Johannes Hopf kurtarıyor.
52'FoulZeki Yavru – Abdoul Sissoko mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Teleset Mob. Akhisarspor lehine faul kararı veriyor.
52' Teleset Mob. Akhisarspor takımında, orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Abdoul Sissoko.
50' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Teleset Mob. Akhisarspor adına Ömer Bayram kullanacak.
50' Teleset Mob. Akhisarspor takımından Ömer Bayram sağ kanatta rakip yarı alanın ilk metrelerinde taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
50'FoulGençlerbirliği takımında Uğur Çiftçi orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.
50'YellowGençlerbirliği takımında Uğur Çiftçi, sarı kart görüyor.
48' Teleset Mob. Akhisarspor takımından Ömer Bayram sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
48'FoulAhmet İlhan Özek – Paulo Henrique mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Teleset Mob. Akhisarspor lehine faul kararı veriyor.
48' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Teleset Mob. Akhisarspor adına Ömer Bayram kullanacak.
46'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Uğur Çiftçi – Serginho Mineiro mücadelesinde hakem Suat Arslanboğa, Teleset Mob. Akhisarspor lehine faul kararı veriyor.
46' Teleset Mob. Akhisarspor, Miguel Lopes ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
46'SubstitutionTeleset Mob. Akhisarspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Soner Aydoğdu çıkıyor ve yerine Helder Barbosa oyuna giriyor.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45'AssistSerdar Özkan, gol pasını veren isim.
45'GoalGOOLLL!! Vedat Muriqi ile Gençlerbirliği farkı 2'ye çıkarıyor.
45' Teleset Mob. Akhisarspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından Mustafa Yumlu tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
45' Orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruşu Gençlerbirliği adına Ousmane N'Diaye kullanacak.
44'FoulOusmane N'Diaye, orta yuvarlakta Paulo Henrique tarafından faule maruz kalıyor.
44' Teleset Mob. Akhisarspor takımından Ömer Bayram sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
43' Teleset Mob. Akhisarspor takımından Ömer Bayram sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
43'CornerTeleset Mob. Akhisarspor takımı korner kullanacak.
43' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Teleset Mob. Akhisarspor adına Ömer Bayram kullanacak.
43' Ömer Bayram rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
42'FoulAleksandar Scekic ile Serginho Mineiro arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Aleksandar Scekic. Yarı alanın ortalarından Teleset Mob. Akhisarspor takımı oyuna başlayacak.
40' Gençlerbirliği takımından Ahmet İlhan Özek sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
40' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ahmet İlhan Özek ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
39'PenaltyGOOOLL!! Soner Aydoğdu takımı adına penaltıyı gole çeviriyor.
38'FoulGençlerbirliği takımında Aleksandar Scekic faul yapıyor.
36' Teleset Mob. Akhisarspor takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Serginho Mineiro geçiyor.
35'FoulGençlerbirliği takımında Aleksandar Scekic faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Serginho Mineiro.
35'YellowGençlerbirliği takımında Aleksandar Scekic, sarı kart görüyor.
31' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Onur Ayık ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
31' Gençlerbirliği takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ahmet Oğuz geçiyor.
30'FoulVedat Muriqi, Mustafa Yumlu tarafından faulle durduruluyor. Gençlerbirliği, orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
29'FoulAbdul Khalili - Abdoul Sissoko mücadelesinde hakem, orta yuvarlağa yakın bir noktada Abdoul Sissoko lehine faul kararı veriyor.
29' Teleset Mob. Akhisarspor takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Abdoul Sissoko.
28' Teleset Mob. Akhisarspor takımından Ömer Bayram sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
27' Hakem, Aleksandar Scekic tarafından orta saha çizgisine yakın bir noktada topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.
27' Teleset Mob. Akhisarspor takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Soner Aydoğdu geçiyor.
23'AssistAhmet İlhan Özek, gol pasını veren isim.
23'GoalGOOLLL!! Uğur Çiftçi ile Gençlerbirliği farkı 2'ye çıkarıyor.
22' Gençlerbirliği takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Johannes Hopf geçiyor.
22' Gençlerbirliği, Ousmane N'Diaye ile serbest vuruş kullanacak.
22'FoulSerdar Özkan, Serginho Mineiro tarafından faule maruz kalıyor.
21' Hakem, Paulo Henrique tarafından ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.
21' Soner Aydoğdu rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
18'AssistGolün asistini yapan isim Ahmet Oğuz.
18'GoalGOOOLL!! Serdar Özkan Gençlerbirliği takımını öne geçiren golü atıyor.
16' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Teleset Mob. Akhisarspor adına Ömer Bayram kullanacak.
16' Teleset Mob. Akhisarspor takımından Ömer Bayram sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
15'FoulZeki Yavru – Daniel Larsson mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Teleset Mob. Akhisarspor lehine faul kararı veriyor.
12' Rakip ceza sahası önünden Uğur Çiftçi ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
11' Gençlerbirliği takımından Ahmet İlhan Özek sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
11'FoulVedat Muriqi, Mustafa Yumlu tarafından faulle durdurulduğu için Gençlerbirliği orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
11' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Gençlerbirliği adına Ahmet Oğuz kullanacak.
7'FoulPaulo Henrique, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Sergei Politevich tarafından faule maruz kalıyor.
7' Teleset Mob. Akhisarspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Ömer Bayram geçiyor.
6'BlockedShotZeki Yavru rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
4' Teleset Mob. Akhisarspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Ömer Bayram geçiyor.
3'CornerGençlerbirliği, Serdar Özkan ile köşe vuruşu kullanıyor.
3' Gençlerbirliği takımından Serdar Özkan sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
3'FoulÖmer Bayram, taç çizgisine yakın bir noktada Zeki Yavru tarafından faule maruz kalıyor.
3' Ahmet Oğuz, rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şut çekiyor, kaleci Milan Lukac kurtarıyor.
3'BlockedShotSerdar Özkan ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
1' İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.