Akdeniz beşik gibi! Girit açıklarında çok sayıda deprem meydana geldi

AFAD'ın açıklamasına göre; Akdeniz'de bu akşam biri 4,9, diğeri 5,5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi de Girit Adası açıklarında çok sayıda depremin gerçekleştiğini sosyal medyadan duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 18.15’te merkez üssü Muğla’nın Datça ilçesi açıkları olan 4.9 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini duyurdu. Bilgilere göre deprem yerin 36 kilometre derinliğinde meydana geldi.

 

AFAD, saat 21.59'da da merkez üssü Akdeniz olan 5,5 büyüklüğünde deprem kaydetti.  Depremin 35,10 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlenirken merkez üssünün Muğla'nın Datça ilçesine 177,23 kilometre mesafede bulunduğu bildirildi.

 

GİRİT AÇIKLARINDA 9 DEPREM DAHA

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise saat 22.43'ten itibaren sosyal medyada, 9 depremin daha meydana geldiğini duyurdu. Kandilli'den yapılan bilgilendirmelerde, 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından Girit yakınında hissedilen 9 depremin en küçüğünün 3.0 büyüklüğünde, en büyüğünün ise 4,6 şiddetinde olduğu görüldü.

 

 Akdeniz beşik gibi! Girit açıklarında çok sayıda deprem meydana geldi

 

Akdeniz beşik gibi! Girit açıklarında çok sayıda deprem meydana geldi ile ilgili etiketler Datça deprem AFAD
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.