Akbaşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Tarihi bırak bugün için helallik dile!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme yolculuğuna çıkacağını açıklaması tepkilere neden oldu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, “Bırakın CHP tarihini, CHP’nin başına bir kaset kumpasıyla geldiğiniz tarihten bu zamana kadarki meselelerle ilgili toplumdan, milletten özür dileyin ve helallik isteyin” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin geçmişi ile helalleşme açıklaması parti içinde kızgınlığa neden olurken Millet İttifakı’nın gizli ortağı HDP’den de “Dersim’le yüzleş” çağrısı geldi.

"PKK SEMPATİZANLARINI GETİRDİĞİNİZ İÇİN ÖZÜR DİLEYİN"

CHP Ulusal Birlik Hareketi adına açıklama yapan eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’ni ‘sanık’ sandalyesine oturtmakla suçlayarak “CHP tarihinden ‘özür’ dilenecek kadar utanç duyan birinin yapacağı onurlu davranış getirildiği koltuğu bırakmasıdır” dedi. CHP’li Mehmet Sevigen de “Siz önce parti içinde haklarını yediğiniz gerçek partililerden, partiye Atatürk düşmanlarını, FETÖ hayranlarını, PKK sempatizanlarını getirdiğiniz için özür dileyin” mesajını paylaştı. Helalleşme gizli ortak HDP’de de rahatsızlığa neden oldu. HDP’li Sırrı Sakık, Kılıçdaroğlu’na ‘Dersim’ göndermesi yaparak “Helalleşmek yüzleşmekle başlar. Seyit Rıza’nın evlatları katliamları unutmayacak, unutturmayacak” dedi.

AK PARTİLİ  AKBAŞOĞLU: KASET KUMPASI İÇİN ÖZÜR DİLE

Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “helalleşme” açıklamasına tepki göstererek “Bırakın CHP tarihini, CHP’nin başına bir kaset kumpasıyla geldiğiniz tarihten bu zamana kadarki meselelerle ilgili toplumdan, milletten özür dileyin ve helallik isteyin” ifadesini kullandı.

Akbaşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Tarihi bırak bugün için helallik dile! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Emin Akbaşoğlu helalleşme yolculuğu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.