Akbank'tan tarihi kriz sonrası 'Gönül Alma Paketi': 31 Temmuz'a kadar ücretsiz olacak!

Akbank'ta dünya bankacılık tarihine geçen skandal kesinti sonrası 'Gönül Alma Paketi' hamlesi geldi. Düşük faizle mağdur vatandaşlara 30.000 ve 100.000 TL arası verilecek olan Akbank'ta ayrıca 31 Temmuz'a kadar tüm bankacılık işlemleri de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz günlerde Akbank'ta yaşanan 'sistem sıkıntısı' nedeniyle kesinti dünya bankacılık tarihine geçti. 43 saat boyunca hiç bir işlemin gerçekleştirilemediği bankanın müşterileri büyük mağduriyet yaşadı. 

Sosyal medyada da 2 gün boyunca gündemin bir numaralı konusu olan Akbank, yaşanan kesinti sonrası müşterilerinin mağduriyetlerinin giderilmesi için 'Gönül alma Paketi'ni devreye soktu. 

"SİBER SALDIRI YAŞANMADI"

2 gün süren süreç sonrası sistemler normale dönerken, yaşanan kesintilerle ilgili Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil'den 'siber saldırı' iddialarına da "Herhangi bir siber saldırı yaşanmadı ve müşterilerimizin kişisel veri güvenliğini zarara uğratacak hiçbir durum oluşmadı." sözleriyle yanıt verdi.

'GÖNÜL ALMA PAKETİ' DEVREYE GİRDİ

Sistemin düzelmesinin ardından Akbank bir açıklama yaparak vatandaşlara özür kredisi vereceğini duyurdu. Düşük faiz oranlarıyla kredi verecek olan Akbank'tan şimdi de 'Gönül Alma Paketi' devreye girdi. 

Akbank bu yeni paketi, "6-7 Temmuz'da yaşanan kesintileri giderdik ve tüm kanallarımızı hizmete açtık. Bu süreçte yaşadığınız mağduriyeti hafifletmek, bankamıza ve çalışanlarına gösterdiğiniz destek ve sağduyuya teşekkür etmek için hazırlandığımız Gönül Alma Paketimizi sizlerle paylaşıyoruz." sözleriyle müşterilerine duyurdu.

31 TEMMUZ'A KADAR ÜCRETSİZ

Bu pakete göre 12 Temmuz ve 31 Temmuz arasında bankacılık işlemlerinin tümü ücretsiz olacak. İşte 31 Temmuz gün sonuna kadar ücretsiz olan işlemler;

EFT, Havale, Swift(Gelen+Giden), ATM Limit Üstü Para Çekme,Tüm Banka ATM Para Yatırma, Fatura Ödemeleri, Diğer Banka ATM İşlemleri, Şans Oyunları İşlemleri, Kobi Kredi Tahsis Ücreti, ÇEk ve Senet Tahsili Ücreti.

 

Akbank'tan tarihi kriz sonrası 'Gönül Alma Paketi': 31 Temmuz'a kadar ücretsiz olacak! ile ilgili etiketler Akbank gönül alma paketi kriz ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.