Akbank'tan faizsiz ve masrafsız anında 7500 lira kredi! Başvuru için bugün son gün acele edin

Yeni Akbank müşterilerine faizsiz ve masrafsız 7500 TL anında kredi veriliyor. Akbank Mobil üzerinden ilk kez Axess’e başvuran banka müşterileri faizsiz, masrafsız ve kefilsiz olarak 7500 lira taksitli nakit avansın sahibi oluyor. İşte, Akbank faizsiz kredi için başvuru şartları…

Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olan yeni müşteriler, 7500 liraya kadar faizsiz, masrafsız ve kefilsiz kredi alıyor. Sizde hemen Akbanklı olarak başvuru yaparak %0 faizle, masrafsız ve kefilsiz olarak anında 7500 TL taksitli nakit avansın sahibi oluyor.

Son başvuru tarihinin 31 Temmuz olduğu 7500 TL faizsiz kredi için hemen Akbank Mobil'i indirerek "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyip ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilecek. Mobil üzerinden Akbanklı Olma sürecine girmiş ancak hata almış ya da bir şekilde müşteri olma sürecini şubeden tamamlamış banka müşterileri de faizsiz, masrafsız ve kefilsiz 7500 liralık krediden anında yararlanabilecek.

Akbank'tan faizsiz ve masrafsız anında 7500 lira kredi! Başvuru için bugün son gün acele edin

Kampanya dahilinde SMS’te belirtilen tarihe kadar banka müşterilerinin 7.500 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,80 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Kredi kartı başvurusu onaylanan Akbanklı müşterilerin kullanılabilir nakit limitleri kapsamında, sıfır faizli Taksitli Avans kampanya tanımlamaları kredi kartı başvuru onay tarihinden 2 iş günü sonra gerçekleşecektir. Her müşteri kredi kartı açılışından sonra, kampanya süresi boyunca sadece 1 kez bu kampanyadan faydalanabilecektir.

Akbank'tan faizsiz ve masrafsız anında 7500 lira kredi! Başvuru için bugün son gün acele edin ile ilgili etiketler Akbank kredi nakit avans
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.