Akbank mobile neden giriş yapılmıyor? 15 Kasım Akbank sorun mu var, uygulama neden açılmıyor?

Akbank mobil neden açılmıyor sorusu 15 Kasım gününden yeniden gündem oldu. Daha öncesinde de zaman zaman sorun yaşayan Akbank müşterileri yine bir sıkıntı ile karşılaştı. Peki, Akbank çöktü mü? İşte detaylar…

Akbank mobil neden açılmıyor sorusu gündemde. 15 Kasım Salı gününde yaşanan Akbank problemleri dikkatlerden kaçmadı. Mobil bankacılık işlemi yapmak isteyen pek çok kullanıcı ise sosyal medyada, “Akbank uygulaması çöktü mü” sorusuna yanıt aradı.

Akbank Çöktü mü?

15 Kasım Salı sabahında Akbank hesabı olanlar ve işlem yapmak isteyenlerin siteye girişlerde sıkıntı yaşadıkları gözlemlendi. Akbank’a giriş yapıldığı esnada “Şu anda hizmet veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.” yazısı dikkatlerden kaçmazken Akbank’tan konu hakkında yapılan açıklamada, "Bankayla iletişim kurulamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." ifadelerine yer verildi.

Akbank mobile neden giriş yapılmıyor? 15 Kasım Akbank sorun mu var, uygulama neden açılmıyor?

Sabah saatlerinden itibaren Akbank’ın internet şubesine giriş yapmak isteyen kullanıcılar Akbank çöktü mü sorusuna yanıt aradı.

Akbank mobile neden giriş yapılmıyor? 15 Kasım Akbank sorun mu var, uygulama neden açılmıyor? - Resim : 2

Akbank’tan konu hakkında bir açıklama henüz gelmedi.

Akbank mobile neden giriş yapılmıyor? 15 Kasım Akbank sorun mu var, uygulama neden açılmıyor? ile ilgili etiketler Akbank
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.