Akbank internet bankacılığı çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor?

An itibarı ile Akbank mobil uygulamasına giriş yapamayan banka müşterileri sosyal medya üzerinden mesaj atmaya başladı. Tüm yaşananlar ile birlikte Akbank mobil çöktü mü sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Akbank mobil neden açılmıyor? İşte detaylar…

Bir süredir Akbank mobil uygulamasında giriş ekranında yaşanan sorunlar banka müşterilerin sıkıntı yaşamasına neden oldu. Müşteriler, mobil internet bankacılık işlemlerini an itibarı ile gerçekleştirememektedirler.

Online bankacılık ve mobil girişe ilişkin yoğun bir hata bildirimi alan banka müşterileri, uzun süreli kesintinin ardından Akbank’tan bir açıklama bekliyordu.

An itibariyle Akbank mobil uygulamasına giriş ekranında takılıyor, internet bankacılığı işlemlerini gerçekleştiremiyor. Akbank’tan gelen ilk açıklama “Sistemlerimizde yoğunluk nedeniyle yavaşlama ve aksamalar yaşıyoruz. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmakta olup, sürece dair bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Akbank internet bankacılığı çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor?

Akbank diğer açıklamasında ise “8 Temmuz bugün şube çalışma saatlerimiz ve EFT işlem süresi saat 15.00’a kadar uzatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Akbank internet bankacılığı çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor? - Resim : 2

Akbank’ta geçtiğimiz sene hafızalara kazınan bir kesinti sorunu yaşanmıştı. Müşteriler, mobil uygulama dışında internet bankacılığına girişte sorun yaşamış, ATM’ler belirli süreliğine çalışmamış ve hatta POS cihazlarında işlem yapılamamıştı.

Akbank internet bankacılığı çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor? ile ilgili etiketler Akbank mobil eft
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.