Akbank hesaplarına ne oldu? Hesabımdan para çekilmiş mi?

Akbank müşterileri gün yeni skandallarla başladı. Akbank mobil ve internet bankacılığı kullananlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Birçok müşteri Akbank hesaplarına ne oldu sorusunun yanıtını ararken sosyal medya üzerinden bir açıklama yapıldı.

Akbank’taki arızalar ve skandallar bitmek bilmiyor. Daha öncesinde sistemleri tamamen çöken ve 2 gün boyunca müşterilerini zor durumda bırakan Akbank, 8 Ekim sabahında da kullanıcılarını yine aksattı.

Hesapları üzerinden taksit ödemelerinde hatalı işlem olduğunu gören Akbank kullanıcıları birçok sorunla karşı karşıya kaldı. Bugün oluşan teknik arıza dolayısıyla vatandaşlar kredi kartı işlemlerinde sıkıntılar yaşadı.

Sosyal medyada gündem olan konular arasında ilk başta gelen Akbank, kısa bir süre sonra açıklama yapmak durumunda kaldı.

Akbank hesaplarına ne oldu? Hesabımdan para çekilmiş mi?

Bankadan yapılan açıklamada, "Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın ek kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Akbank Hesabımdan Para Çekilmiş!

Sosyal medyada birçok paylaşımda bulunan banka müşterileri, Akbank hesabı ve kredi kartlarından kendilerinden habersiz işlem yapılarak para çekildiğine rastladılar.

Akbank hesaplarına ne oldu? Hesabımdan para çekilmiş mi? ile ilgili etiketler Akbank
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.