Akasya Durağı'nın 'Obayana'sı Kenyalı oyuncu Max Bendo yıllar sonra ortaya çıktı

Kadrosunda Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Zeki Alasya, Onur Şan ve Aslı Altaylar gibi isimlerin yer aldığı, bir döneme damgasını vuran, Kanal D ekranlarında 5 sezon süren Akasya Durağı dizisinde oynadığı 'Obayana' karakteriyle tanınan Max Bendo yıllar sonra ortaya çıktı. Kenyalı oyuncu hakkında çıkan 'dondurmacıda çalışıyor' iddialarına da açıklık getirdi.

Akasya Durağı dizisinde Osman'ın kızı Dilek'e aşık bir genci canlandıran ve son günlerde hakkında 'Dondurmacıda çalışıyor' haberleri çıkan Max Bendo hakkındaki iddialara son noktayı koydu. Uzun zaman sonra ortaya çıkan Bendo, bu iddiaların doğru olmadığını söyleyerek, Maraş dondurması konulu 'Külahıma Anlat' adlı sinema filminde rol aldığını duyurdu.

Akasya Durağı'nın 'Obayana'sı Max Bendo yıllar sonra ortaya çıktı


''MESLEĞİMİ BIRAKMADIM, OYUNCULUĞA DEVAM''

'En Son Babalar Duyar' dizisiyle 2002'de ekranlarda görünen Kenyalı Max Bendo, 2008-2010 yılları arasında 'Akasya Durağı' dizisinde canlandırdığı 'Obayana' karakteriyle daha da tanındı. Başka dizi ve sinema filmlerinde de rol alan Bendo hakkında, son günlerde dondurmacıda çalıştığı iddiaları ortaya atıldı.

Akasya Durağı'nın 'Obayana'sı Max Bendo yıllar sonra ortaya çıktı

Max Bendo, çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, "Benim dondurma sattığım ve dondurmacıda çalıştığım söyleniyor. Öyle bir şey yok. Ben bir proje için Kahramanmaraş'ta bulundum, orada da dondurmayla alakalı bir sinema filminde rol aldım. Dondurmacıda çekimler yapıldı, ben de oradaydım. Mesleğimi bırakmadım, oyunculuğa devam ediyorum" dedi.

Akasya Durağı'nın 'Obayana'sı Max Bendo yıllar sonra ortaya çıktı

Öte yandan Max Bendo'nun da kadrosunda yer aldığı 'Külahıma Anlat' adlı sinema filminin Nisan ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Akasya Durağı'nın 'Obayana'sı Max Bendo yıllar sonra ortaya çıktı

Akasya Durağı'nın 'Obayana'sı Kenyalı oyuncu Max Bendo yıllar sonra ortaya çıktı ile ilgili etiketler Max Bendo Obayana akasya durağı Külahıma Anlat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.