Akaryakıta çifte zam! Bugünden itibaren geçerli

Benzinin litre fiyatı 1 lira 45 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 1 lira 38 kuruş arttı. Zammın ardından benzin 24 lirayı, motorin ise 23 lirayı aştı. Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği askeri harekatın ardından başta gıda ve enerji olmak üzere birçok sektörde fiyatlarda artışlar meydana gelmeye başladı. Savaşın uzaması ve müzakerelerin durması fiyatlarda etkili olmaya devam ederken, yurt içi piyasalarda Türk Lirası'nın dolar karşısında fiyat değişimi akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor

Üç ay önce başlayan Rusya ile Ukrayna'nın savaşının etkisiyle Brent petrolün fiyatlarında volatilite görülmeye devam ediyor. Bununla birlikte dolar/TL kurundaki oynaklık akaryakıt fiyatlarının sürekli güncellenmesine neden oluyor.

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişiklik akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor.

Dün LPG'ye gelen 37 kuruşluk zammın ardından bugün de benzin ve motorine zam geldi. Benzinin litre fiyatı 1 lira 45 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 1 lira 38 kuruş arttı.

BENZİN VE MOTORİN KAÇ LİRA OLDU?

Zammın ardından İstanbul'da 22,86'ya satılan benzinin litresi 24,31'e yükseldi.

Benzinin litresi Ankara ve İzmir'de 22,97'den 24,42'ye çıktı.

Motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da 22,09'dan 23,47'ye, Ankara'da 22,18'den 23,56'ya, İzmir'de 22,19'dan 23,57'ye yükseldi.

Akaryakıta çifte zam! Bugünden itibaren geçerli ile ilgili etiketler Akaryakıt benzin Motorin lpg
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.