Akaryakıt istasyonunda feci kaza! Hurda aracını biçti: 1 ölü

Kocaeli'de akaryakıt istasyonuna dalan ticari taksi önce hurda aracına, ardından da otomobile çarptı. Kazada hurda aracının sürücüsü hayatını kaybettiği, kağıt toplayıcı ise son anda ölümden döndü. Kazanın görüntüleri ortaya çıktı. 1 kişinin öldüğü kazada kağıt toplayıcısının da son anda kurtulduğu görüldü.

Feci kaza, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu Yazlık mevkiinde bugün saat 11.00 sıralarında yaşandı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 241 T 5014 plakalı ticari taksi, akaryakıt istasyonuna daldı. İstasyonda önce park halindeki 34 ME 1440 plakalı hurda aracına çarpan taksi, daha sonra yıkama sırası bekleyen 41 FU 394 plakalı otomobile vurdu. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan taksi, akaryakıt istasyonunun çevresinde bulunan börekçi dükkanının önünde durabildi.

Akaryakıt istasyonunda feci kaza! Hurda aracını biçti: 1 ölü

İstasyon çalışanlarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hurda aracının ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yabancı uyruklu sürücüsü yaşamını yitirdi.

Kaza sebebiyle hurda aracında bulunan malzemeler ise akaryakıt istasyonunun çevresine saçıldı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İHA

Akaryakıt istasyonunda feci kaza! Hurda aracını biçti: 1 ölü ile ilgili etiketler Kocaeli akaryakıt istasyonu kaza anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.