Akaryakıt fiyatlarında indirim kapısı aralanıyor! İşte 14 Mart benzin, motorin, LPG fiyatı!

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sonrasında yükselen akaryakıt fiyatlarına gece yarısından itibaren sürpriz indirim geliyor. İlk olarak motorine gelmesi beklenen indirimin yerini benzine bırakması bekleniyor. İşte, 14 Mart benzin, motorin, LPG güncel fiyatları…

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın etkileri akaryakıt fiyatlarını zorlamaya devam ederken sonunda yeni haftada araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Akaryakıta gelen zamlar sonrasında sürekli olarak değişen benzin, motorin, LPG fiyatları yakın takip alındı.

Brent petrol geçtiğimiz haftalarda son yılların zirvesine ulaşarak 133 dolardan 111.14 dolara kadar gerilemişti. Üst üste gelen zamlar sonrasında rekor kıran akaryakıt fiyatlarında bu kez indirimin kapısı sonuna kadar aralandı.

Sektörde temsilcilerden alınan son bilgilere göre ise motorinin fiyatında 2 lira 38 kuruşluk bir indirimin beklendiği ve sırada da benzinin olduğu kaydedildi. Son rakamlarla birlikte motorinin litre fiyatının 20 lira 50 kuruş seviyelerine benzinin ise 19 liraya kadar düşmesinin hedeflendiği belirtildi.

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 14 Mart

Benzin: 20.39 TL
Motorin (Mazot): 22.91 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 14 Mart

Benzin: 20.48 TL
Motorin (Mazot): 22.99 TL
LPG (Otogaz): 11.34 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 14 Mart

Benzin: 20.48 TL
Motorin (Mazot): 22.96 TL
LPG (Otogaz): 11.34 TL

 

Akaryakıt fiyatlarında indirim kapısı aralanıyor! İşte 14 Mart benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.