Akaryakıt fiyatlarına dev indirim bekleniyor! İşte 13 Mart benzin, motorin, LPG fiyatı!

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ederken araç sahipleri benzin istasyonlarına gelmeden benzin, motorin ve LPG fiyatlarını yakından inceliyor. Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte hafta içinde akaryakıta gelmesi beklenen dev indirim öncesinde heyecanlı bekleyiş baş gösteriyor. İşte, 13 Mart benzin, motorin, LPG güncel fiyatları…

Rusya-Ukrayna savaşı milyonlarca araç sahibini etkisi altına alırken akaryakıt fiyatlarındaki sürekli hale gelen değişiklik kafaları karıştırıyor. Geçtiğimiz günler içerisinde önce indirim daha sonrasında da gelen zam haberleri akaryakıt fiyatlarını alt üst ediyor.

Rusya ile Ukrayna arasındaki krizde brent petrolde de artış gözlemlenirken geçen haftalarda da benzin, motorin ve LPG’ye gelen son zamlar uzunca bir süre gündem olmuştu.

Geçtiğimiz hafta içinde benzinin litre fiyatına ortalama 0.79 TL’lik bir zam geleceği duyurulmuş ancak EPGİS tarafından yapılan son dakika açıklamasında fiyat değişimi iptal edilmişti. Şimdide ilerleyen günlerde akaryakıt fiyatlarında dev bir indirim daha yapılması gündemde yer alıyor.

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Mart

Benzin: 20.39 TL
Motorin (Mazot): 22.91 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Mart

Benzin: 20.48 TL
Motorin (Mazot): 22.99 TL
LPG (Otogaz): 11.34 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Mart

Benzin: 20.48 TL
Motorin (Mazot): 22.96 TL
LPG (Otogaz): 11.34 TL

Akaryakıt fiyatlarına dev indirim bekleniyor! İşte 13 Mart benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.