Akaryakıt alışverişlerinde anında 75 TL indirim! Son günü kaçırmayın

Avantajlı akaryakıt alışverişi yapmak isteyenler için 75 TL indirim ortaya çıkaracak bir kampanya açıklandı. İşte kampanyanın şartları ve detayları…

Devam eden banka alışveriş kampanyaları kapsamında pek çok vatandaş daha avantajlı bir alışveriş gerçekleştirmeye başladı. Bu nedenle bankaların tercih edilmesinde önemli bir etken haline gelen alışveriş kampanyaları, özellikle maliyetin arttığı akaryakıt alanına odaklandı. Bir banka daha akaryakıt kampanyasını duyurdu.

Müşterilerine avantajlar sunmasıyla dikkat çeken Türkiye İş Bankası, yeni bir kampanyayı daha devreye soktu. Kampanyası kapsamında Petrol Ofisi ile anlaşan Türkiye İş Bankası, akaryakıt alışverişlerine karşılık vereceği 75 TL’ye ilişkin şartları belirledi. Şartları sağlayan müşterilerinin hesabına ödülü aktaracak olan Türkiye İş Bankası, yazılı olarak bir açıklama gerçekleştirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İLE PETROL OFİSİ ANLAŞTI

Akaryakıt alışverişlerinde anında 75 TL indirim! Son günü kaçırmayın

Yeni bir akaryakıt kampanyası ile müşterilerine çağrıda bulunan Türkiye İş Bankası, Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 16 Şubat ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak olan 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişine 60 TL MaxiPuan vereceğini duyurdu. Alışverişlerin en az birinin temassız olarak Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil’in içindeki Pazarama’dan Petrol Ofisi Öde Geç ile yapılması halinde ek 15 TL daha MaxiPuan verecek olan Türkiye İş Bankası, toplamda 75 TL MaxiPuan vereceğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İLE PETROL OFİSİ ŞARTLARI AÇIKLADI

Maximum Mobil Öde Geç ile ödeme yapılabilmesi için yakıt alımından önce Maximum Mobil’in içindeki Pazarama’da yer alan Petrol Ofisi Öde Geç uygulaması üzerinden plaka tanımının yapılması gerektiğini hatırlatan Türkiye İş Bankası, kampanyaya hem alışverişlerden önce hem de alışverişlerden sonra katılım sağlanabileceğine karar verdi. Kampanyaya dahil olan kartların İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ile bankamatik kartlar ve Maxipara kartlar olduğunu duyuran Türkiye İş Bankası; ticari bankamatik ve kredi kartları, vadematik kart ve aidatsız kartların kampanyadan yararlanamayacağının altını çizdi. Aynı zamanda ödemelerin Maximum POS’u ile yapılmasını şart koşan Türkiye İş Bankası, kazanılan puanları 4 Nisan 2023 tarihinde aktaracak.

Akaryakıt alışverişlerinde anında 75 TL indirim! Son günü kaçırmayın ile ilgili etiketler Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanya Petrol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.