Akaryakıt alırken bir anda alev aldı! Nedeni ise herkesi şoke etti...

Erzincan'da bir otomobil, istasyonda akaryakıt dolumu esnasında bir anda alevler içinde kaldı. Korku dolu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Yangının çıkış sebebi ise oldukça şaşırtıcıydı.

Erzincan merkezde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, Lokman Y. idaresindeki otomobil akaryakıt dolumu esnasında sürücünün yün kazağının elektriklenmesinden kaynaklandığı tahmin edilen nedenle bir anda alev aldı.

Lokman Y. can havliyle otomobildeki kızını da alarak araçtan uzaklaşırken yangın ise akaryakıt istasyonu çalışanlar tarafından daha fazla büyümeden söndürüldü. Baba ile kızı son anda alevlerin arasında kalmaktan kurtulurken, o anlar ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Akaryakıt alırken bir anda alev aldı! Nedeni ise herkesi şoke etti... ile ilgili etiketler Erzincan Akaryakıt yangın Otomobil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.