Akar: Terör belasına son vermekte kararlıyız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak Savunma Bakanı Jumaah Enad Saadoonn ile görüştü. Akar, Saadoonn ile görüşmesinde, TSK'nın milletin ve sınırların güvenliğini korumak ve terör belasına son vermekteki kararlılığını ifade etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak Savunma Bakanı Jumaah Enad Saadoonn ile görüştü.

Akar, Saadoonn ile görüşmesinde, TSK'nın milletin ve sınırların güvenliğini korumak ve terör belasına son vermekteki kararlılığını ifade etti.

BÖLGESEL SAVUNMA VE GÜVENLİK KONULARI ELE ALINDI

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ülkemize ziyaret gerçekleştiren Irak Savunma Bakanı Jumaah Enad Saadoon ile görüştü. Karşılama törenin ardından her iki Bakan baş başa görüşme gerçekleştirdi. İki ülkenin Savunma Bakanlığı yetkilileri de heyetler arası görüşme yaptı.

Terörle mücadele başta olmak üzere ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularının ele alındığı görüşmelerde, Bakan Akar tarafından;

Türkiye'nin başta Irak olmak üzere tüm komşularının siyasi birliği ve toprak bütünlüğüne saygılı olduğu,

Akar: Terör belasına son vermekte kararlıyız

Irak yönetimi ile terörle mücadele konusunda oluşturulan koordinasyondan duyulan memnuniyet ve bunun artarak devam etmesinin önemi,

Türk Silahlı Kuvvetlerinin asil milletimizin ve sınırlarımızın güvenliğini korumaktaki ve terör belasına son vermekteki kararlılığı ifade edildi.

Akar: Terör belasına son vermekte kararlıyız ile ilgili etiketler Hulusi Akar Irak terörle mücadele Jumaah Enad Saadoonn
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.