Akademisyen alımları başladı; İstanbul Okan Üniversitesi duyurdu! İşte şartlar

Akademisyen alımları devam ediyor. Bir alım ilanı da İstanbul Okan Üniversitesi Rektörlüğü’nden geldi. Rektörlük, mevcut ve açılması planlanan bölümlere akademisyen alacağını duyurdu.

Kamu kurum ve kuruluşlarının gerçekleştirdiği personel alımları kadar üniversitelerin gerçekleştirdiği personel alımları da vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda yeni alım yapacak olan üniversiteler de personel alım ilanlarının daha fazla kişiye ulaşabilmesi adına ilanlarını Resmi Gazete’den yayımlar hale geldi. Bu üniversiteler arasına geçtiğimiz gün İstanbul Okan Üniversitesi de dahil oldu.

Üniversitelerin çıktığı ara, eksikleri tamamlamak için bir fırsat olarak görülmeye başlandı. Bu kapsamda pek çok üniversite akademik kadrolarındaki boşluğunu doldurmak için harekete geçti. O üniversitelerden biri olan İstanbul Okan Üniversitesi, yeni akademik personel alacağını ilan etti. Başvuru sürecine ilişkin bilgi veren İstanbul Okan Üniversitesi, ilanda aynı zamanda boş pozisyonlara ilişkin de bilgi verdi.

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALACAK

Akademisyen alımları başladı; İstanbul Okan Üniversitesi duyurdu! İşte şartlar

Hem mevcutta var olan bölümlerinde hem de yen açılacak olan bölümlerinde istihdam etmek için akademik personele ihtiyacı olduğunu duyuran İstanbul Okan Üniversitesi, yayınladığı ilanda personel alım şartlarına değindi. Konuyla ilgili olan yönetmeliğe işaret eden İstanbul Okan Üniversitesi, Resmi Gazete’de yayımladığı ilanda şartlara referans olacak yönetmeliği şu şekilde duyurdu:

“Üniversitemizin mevcut ve açılması planlanan bölümlerinin 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Öğretim Üyeliği Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin’ ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolarına Öğretim Üyeleri alınacaktır.”

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ’NE BAŞVURULAR İKİ YÖNTEMLE ALINACAK

Resmi Gazete’de yayımladığı ilanda boş kadrolara ilişkin de bilgi veren İstanbul Okan Üniversitesi 49 profesör, doçent doktor ve doktor öğretim üyesi alacağını belirtti. Bu kapsamda başvuruları 26 Ocak 2023 tarihi itibariyle kabul etmeye başlamış olan İstanbul Okan Üniversitesi, son başvuru tarihi ile başvuru yöntemine ilişkin de bilgi verdi.

İstanbul Okan Üniversitesi’nin yayınladığı ilana göre, adayların ilan yayınlandıktan sonraki 15 gün içerisinde üniversitenin ilgili birimlerine şahsen ya da posta yoluyla başvuru yapması gerektiği öğrenildi. Bu kapsamda başvuruları 9 Şubat 2023 tarihine kadar almaya devam edecek olan İstanbul Okan Üniversitesi, adresini ise; ‘İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, 34959 Akfırat – Tuzla / İSTANBUL’ olarak ilan detayına ekledi.

Akademisyen alımları başladı; İstanbul Okan Üniversitesi duyurdu! İşte şartlar ile ilgili etiketler İstanbul Akademisyen personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.