AK Parti'ye bağlıyız dediler: 4 isim Yeniden Refah Partisi'ne geçip belediye başkan adayı oldu!

Daha önce AK Parti'ye bağlılıklarını ifade eden üç isim Yeniden Refah Partisi'ne geçip belediye başkanı adayı olduklarını açıkladı. İsimler arasında Şeyh Sait'in torunu da var. İşte Fatih Erbakan'ın ilan ettiği o isimler...

Fatih Erbakan AK Parti'ye bağlılıklarını ilan eden hatta AK Parti'den milletvekilliği yapmış olan üç ismin Yeniden Refah Partisi'ne geçtiğini ilan etti. 

CUMHURBAŞKANI DANIŞMANIYDI 

Yeniden Refah Partisi'ne geçen adaylardan Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti'den istifa etti. Gülpınar  Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Mehmet Kasım Gülpınar Cumhurbaşkanı Danışmanı, AK Parti MKYK Üyesi, 24-25-26-27. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olarak görev yapmıştı. Gülpınar'ın adaylığını ise YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan duyurdu.

AK Parti'ye bağlıyız dediler: 4 isim Yeniden Refah Partisi'ne geçip belediye başkan adayı oldu!

ŞEYH SAİT'İN TORUNU

AK Parti'den istifa edip YRP'ye geçen adaylardan bir diğeri ise Elazığ'da dikkat çeken bir isim olan Faruk Septioğlu. Septioğlu aynı zamanda geçmiş dönemlerde Adalet Partisi, CHP ve DYP'de siyaset yapan Şeyh Sait'in torunu Ali Rıza Septioğlu'nun oğlu. Faruk Septioğlu 23. ve 24. Dönem Elazığ Milletvekili olarak görev yaptı. Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan, aynı zamanda eski AK Parti Milletvekili olan Septioğlu'yla anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Erbakan paylaşımında, "Elazığ milletvekili Merhum Ali Rıza Septioğlu'nun oğlu, 23. ve 24. Dönem Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu partimize katılarak Elazığ Belediye Başkan Adayımız oldu. Kıymetli başkanımızı tebrik ediyor, hayırlı hizmetler diliyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'ye bağlıyız dediler: 4 isim Yeniden Refah Partisi'ne geçip belediye başkan adayı oldu! - Resim : 2

AK PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKANI OLMUŞTU

Yozgat, Ak Parti'den 2014 yılında belediye başkanı seçilen Kazım Arslan partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne geçti. Fatih Erbakan Kazım Arslan'ın Yozgat Belediye Başkanlığı adaylığını şöyle duyurdu: "20. Dönem Refah Partisi Yozgat Milletvekili ve 2014-2019 yılları arasında Yozgat Belediye Başkanı olarak görev yapan, Yozgat’ın sevilen ismi Dr. Kazım Arslan partimize katılarak Yozgat Belediye Başkan Adayımız oldu. Başkanımıza baba ocağına hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyoruz."

AK Parti'ye bağlıyız dediler: 4 isim Yeniden Refah Partisi'ne geçip belediye başkan adayı oldu! - Resim : 3

AK PARTİ'DE 5 YIL İL BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI

Yeniden Refah Partisi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Yeminli Mali Müşavir Sedat Yalçın’ı aday gösterdi. Bugüne kadar 313 belediye başkan adayını açıklayan partide son olarak dikkat çeken bir isim Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterildi. AK Parti’de 5 yıl İl Başkanlığı da yapan Yeminli Mali Müşavir Sedat Yalçın, parti genel merkezinde yapılan görüşme sonrası Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından adaylığı resmi olarak duyuruldu.

AK Parti'ye bağlıyız dediler: 4 isim Yeniden Refah Partisi'ne geçip belediye başkan adayı oldu! - Resim : 4

Genel Başkan Erbakan’ın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “AK Parti’nin geçmiş dönem Bursa il başkanlarından, Yeminli Mali Müşavir Sedat Yalçın Yeniden Refah Partimize katılarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız oldu. Bursa’ya ve partimize hayırlı olsun.”

AK Parti'ye bağlıyız dediler: 4 isim Yeniden Refah Partisi'ne geçip belediye başkan adayı oldu! ile ilgili etiketler AK Parti Yeniden Refah Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.