AK Parti'nin seçim broşürünü dağıtan yaşlı adam darp edildi! Murat Kurum'dan çirkin saldırıya tepki gecikmedi

Yerel seçimlere sayılı günler kala Maltepe'den gelen bir görüntü tepki çekti. İstanbul'un Maltepe ilçesinde AK Parti’nin seçim broşürünü dağıtan bir partili darp edildi. Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe'deki saldırıya sert tepki göstererek ''Kendilerinden başka kimseye tahammülü olmayan bu zihniyeti kınıyorum.'' dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala partilerin çalışmaları hız kesmeden devam ederken sahadan da istenmeyen görüntüler gelmeye devam ediyor.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde AK Parti'nin Maltepe Adayı Kadem Ekşi'nin seçim broşürünü dağıtan yaşlı bir adam saldırıya uğradı. Broşür dağıttığı için saldırıya uğradığını söyleyen 72 yaşındaki Ramazan amcanın kafasında saldırı nedeniyle oluşan yara izleri yürekleri sızlattı.

MURAT KURUM'DAN SALDIRIYA TEPKİ!

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından olaya ilişkin paylaşım yaparak saldırıyı yapanları kınadı.

Maltepe'deki saldırıya sert tepki gösteren Murat Kurum, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Teşkilatımızın emektarlarından Ramazan amcamıza geçmiş olsun. Kendilerinden başka kimseye tahammülü olmayan bu zihniyeti kınıyorum. Provokasyonlara gelmeyeceğiz. Kendi yolumuzda yürüyeceğiz. Kazanacağız, İstanbul kazanacak!

''KAZANAMAYACAKLARINI HİSSEDİNCE ŞİDDETE BAŞVURUYORLAR''

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi ise saldırıya tepki göstererek ''Kazanamayacaklarını hissedince şiddete başvuruyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar milletin iradesini hipotek koyamayacaklar. Millet 31 Mart'ta sandıklarda en büyük cevabı verecek.'' dedi.

AK Parti'nin seçim broşürünü dağıtan yaşlı adam darp edildi! Murat Kurum'dan çirkin saldırıya tepki gecikmedi ile ilgili etiketler Murat Kurum Maltepe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.