AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi' için tarih belli oldu!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, katıldığı canlı yayın programında AK Parti'nin 31 Mart seçimleri öncesi İstanbul'da düzenleyeceği büyük mitingin tarihini duyurdu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ÜLKE TV ekranında Gazeteci Mustafa Yıldız'ın seçim gündemine yönelik sorularını yanıtladı. Canlı yayında Kabaktepe, partisinin büyük İstanbul mitingi için tarih verdi.

AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi' için tarih belli oldu!

AK PARTİ'NİN BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN?

Kabaktepe, "31 Mart pazar öncesi pazara kadar ziyaretlerimize devam edeceğiz. Belki o pazar büyük İstanbul mitingimiz olur. Bizim geleneğimizde biliyorsunuz seçimden önceki son pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımıyla büyük İstanbul mitingimizi yapıyoruz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde 'Türkiye sana emanet' konseptinde yapmıştık. Şimdi yeni bir konsept üzerinde arkadaşlar çalışıyor." dedi.

"ORTADA BİR OYUN VAR"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı canlı yayın programında DEM'in İstanbul'da geri çektiği adaylıklarla ve aday listesini YSK'ya gecikmeli teslim etmesiyle ilgili konuştu.

Programa ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kabaktepe "Şimdi bu yüzde 8'e partinize sahip çıkmak için mi aday oluyorsunuz yoksa "Kent Uzlaşısı" adı altında bir takım ittifakları ve planları göstermemek için sözde mi adaysınız? Kesinlikle ortada bir plan var, ortada bir oyun var. Ortada bir 'ittifak edelim ama nasıl edelim'i netleştirememiş bir DEM ve CHP var." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi' için tarih belli oldu! ile ilgili etiketler AK Parti İstanbul seçim Yerel seçim İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Osman Nuri Kabaktepe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.